Individualni-jezikovni-tečaji-3-1024x683

Zakaj individualni jezikovni tečaj?

Živimo v hitrem svetu, kjer se nam vedno nekam mudi, naši urniki so natrpani in dnevi kar bežijo mimo nas. Čeprav si dovolimo sanjati in radi govorimo, kaj vse bi radi v življenju še izkusili, te misli navadno razblinimo v smislu, »Ah, saj nimam časa za to«.

Kjer je volja, tam je pot!

Individualni jezikovni tečaji vam ponujajo točno to, kar potrebujete. Prilagodljiv urniklokacijo po izbiri in konec izgovorov. 🙂

To so tudi glavne prednosti v primerjavi s klasičnimi skupinskimi jezikovnimi tečaji, kjer sta lokacija in urnik točno določena za vse udeležence in se mora temu vsak prilagoditi. Pri individualnih jezikovnih tečajih se mi prilagodimo vam.

individualni jezikovni tečaj

Prilagodljivost pa seveda ni edina prednost. Učenje ena na ena omogoča učitelju, da se posveti samo enemu učencu, torej vam. Tečaj je tako intenzivnejši, pot do znanja tujega jezika pa hitrejša in učinkovitejša. Čeprav je cena individualnih jezikovnih tečajev višja, se vam lahko na dolgi rok bolj izplača, kot klasični jezikovni tečaj.

Ni pa vedno težava v urniku ali lokaciji. Včasih tečajnikom preprosto ni všeč, kar obravnavajo na tečajih in si želijo, da bi se pogovarjali o kakšnih drugih temah. Tu se zopet individualni jezikovni tečaji izkažejo kot dobra izbira, saj se tudi tu prilagodimo vašim potrebam. Predlagate lahko specifične teme, interese ali dogodke, o katerih bi želeli govoriti. Z obravnavanjem vsebine, ki vam je blizu, boste napredovali hitreje.

Znan pregovor pravi, »Če noče gora k Mohamedu, mora Mohamed h gori.«. To v našem primeru ne velja, saj lahko učenje poteka kar z udobja vašega domačega kavča in vam ni treba hoditi nikamor.

Prikladno, kajne?

individualni jezikovni tečaj

Seveda pa smo poskrbeli tudi za to, da vam med posameznimi učnimi urami ne bo dolgčas. Kratkočasili se boste lahko v spletni učilnici, kjer vas bo čakalo dodatno gradivo za zabavno učenje tujega jezika in utrjevanje osvojenega znanja.

Bi si želeli ogledati, kako izgleda spletna učilnica? Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste demo dostop:

Ne zamudi poučnih in zabavnih prispevkov na našem blogu!

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2