Zakaj individualni jezikovni tečaj? - Jezikovna Akademija

Napisal/a | 28. Jan 2019 | Jezik za kariero in posel

Nazaj na vse prispevke

Živimo v hitrem svetu, kjer se nam vedno nekam mudi, naši urniki so natrpani in dnevi kar bežijo mimo nas. Čeprav si dovolimo sanjati in radi govorimo, kaj vse bi radi v življenju še izkusili, te misli navadno razblinimo v smislu, »Ah, saj nimam časa za to«.

 

Kjer je volja, tam je pot!

 

Individualni jezikovni tečaji vam ponujajo točno to, kar potrebujete. Prilagodljiv urnik, lokacijo po izbiri in konec izgovorov. 🙂

 

To so tudi glavne prednosti v primerjavi s klasičnimi skupinskimi jezikovnimi tečaji, kjer sta lokacija in urnik točno določena za vse udeležence in se mora temu vsak prilagoditi. Pri individualnih jezikovnih tečajih se mi prilagodimo vam.

Prilagodljivost pa seveda ni edina prednost. Učenje ena na ena omogoča učitelju, da se posveti samo enemu učencu, torej vam. Tečaj je tako intenzivnejši, pot do znanja tujega jezika pa hitrejša in učinkovitejša. Čeprav je cena individualnih jezikovnih tečajev višja, se vam lahko na dolgi rok bolj izplača, kot klasični jezikovni tečaj.

 

Ni pa vedno težava v urniku ali lokaciji. Včasih tečajnikom preprosto ni všeč, kar obravnavajo na tečajih in si želijo, da bi se pogovarjali o kakšnih drugih temah. Tu se zopet individualni jezikovni tečaji izkažejo kot dobra izbira, saj se tudi tu prilagodimo vašim potrebam. Predlagate lahko specifične teme, interese ali dogodke, o katerih bi želeli govoriti. Z obravnavanjem vsebine, ki vam je blizu, boste napredovali hitreje.

 

Znan pregovor pravi, »Če noče gora k Mohamedu, mora Mohamed h gori.«. To v našem primeru ne velja, saj lahko učenje poteka kar z udobja vašega domačega kavča in vam ni treba hoditi nikamor.

 

Prikladno, kajne?

Individualni jezikovni tečaji - 1

 

Seveda pa smo poskrbeli tudi za to, da vam med posameznimi učnimi urami ne bo dolgčas. Kratkočasili se boste lahko v spletni učilnici, kjer vas bo čakalo dodatno gradivo za zabavno učenje tujega jezika in utrjevanje osvojenega znanja.

 

Bi si želeli ogledati, kako izgleda spletna učilnica? Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste demo dostop:

  Ime in priimek

  Email

  Strinjam se s splošnimi pogoji.


  Prispevek je pripravil/a:

  Matjaž Marin
  Bivši dolgolasec, ki je sanjal, da bo rock zvezda. A zgodilo se je življenje in namesto na kitaro, zdaj godi na računalniško tipkovnico, zaradi odhoda las pa pravi, da je zdaj toliko bolj načelen. Njegova strast so plačane in neplačane iskalne poizvedbe na iskalniku Google, oglaševanje na drugih platformah in marketing na splošno. Še vedno pa najde čas tudi za kitaro, šport in poredno hrano.