Ekipa Jezikovne Akademije

O Jezikovni Akademiji

Jezikovno Akademijo smo ustanovili mladi jezikovni navdušenci, ki smo prepričani, da je danes bolj kot kdaj koli potrebno širiti znanja prihodnosti.
To misel smo izbrali tudi za svoje vodilo, saj verjamemo, da sta dobra izobrazba in funkcionalno znanje ključ do uspeha!

Izberite prilagodljivo, dostopno in sodobno učenje tujih jezikov!

Sodobno učenje tujih jezikov – koncept izobraževanja

Vpis kadarkoli

Namesto le dvakrat letno, se pri nas v jezikovni tečaj lahko vpišete kadarkoli. Vsak mesec razpisujemo nove skupine po vsej Sloveniji!

Mesečna naročnina

Tečaj plačate mesečno, brez dodatnih stroškov. Če se odločite za plačilo v enem znesku, lahko še dodatno privarčujete.

Hibridna metoda

Ne verjamemo v zastarele metode poučevanja. Razvili smo hibridno metodo, ki združuje sodoben jezikovni tečaj z interaktivno spletno učilnico za samostojno učenje kjerkoli in kadarkoli.

Hibridna metoda učenja

Hibridna metoda učenja povezuje delo v razredu z učenjem preko spleta ter vključuje elemente najsodobnejših didaktičnih metod in pristopov.

SODOBEN PRISTOP K POUČEVANJU

interaktivna poučevalna metoda

SPROŠČENO VZDUŠJE V RAZREDU

tečajnike spodbujamo k aktivni komunikaciji v razredu

HITREJŠE NAPREDOVANJE

zaradi številnih dodatnih vaj v oblaku se ves čas ohranja stik z jezikom

UTRJEVANJE ZNANJA NA SPLETU

del jezikovnega tečaja opravite online

Hibridna metoda učenja omogoča, da je pouk v razredu posvečen konverzaciji in učenju s pomočjo življenjskih situacij. Besedišče, slovnične strukture in fraze naši tečajniki usvajajo preko praktičnih primerov, dialogov in zabavnih didaktičnih iger. Pridobljeno znanje je tako trdnejše in trajnejše, hkrati pa se hitreje otresemo treme, ki se večkrat pojavi, ko je potrebno samostojno spregovoriti.

Dolgotrajno reševanje slovničnih nalog na učnih listih se iz razreda praktično v celoti prenese na sodobno spletno učilnico, kjer lahko tečajniki v razredu pridobljeno znanje utrjujejo kjer koli in kadar koli jim to ustreza.

Sodobnejše učenje tujih jezikov na ta način omogoča manjši obseg učnih ur, ki jih tečajniki porabijo za napredovanje na naslednjo stopnjo, učitelji pa se na tečaju resnično lahko posvetijo vsakemu učencu posebej in se namesto s prepisovanjem in pregledovanjem nalog raje ukvarjajo z zagotavljanjem sproščenega in komunikativnega vzdušja.

Prepričani smo, da sta ravno samozavesten nastop in sproščenost pri uporabi jezika to, kar si tečajniki na jezikovnih tečajih dandanes najbolj želijo in potrebujejo.

Prijavite se na naše novice

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2