Potopisna-predavanja-lr

Potopisna predavanja

V sodelovanju s potovalno agencijo Ars longa.

Z veseljem vam sporočamo, da se Jezikovna Akademija podaja na novo, razburljivo pot! V sodelovanju s potovalno agencijo Ars longa si želimo v teh koronskih časih obuditi nekaj potovalnega duha – potovanja in tuji jeziki gredo vendar od nekdaj z roko v roki. Če že fizično ne moremo onkraj meja Slovenije, z mislimi lahko!

V prihajajočih mesecih bomo pripravili nekaj enkratnih vsebin, potopisnih predavanj, ki se jih boste lahko udeležili na platformi ZOOM. Ta virtualna popotovanja bodo za vas povsem brezplačna, vodili pa jih bodo bodisi izkušeni turistični vodiči ali naši učitelji in materni govorci, ki se s krajem in kulturo dodobra poznajo! 

V sredo 13. oktobra vas ob 19.00 vabimo na platformo Zoom, kjer vam bo sodelavec potovalne agencije Ars longa Donovan Pavlinec predstavil Jordanijo.

Jordanija velja za eno najočarljivejših dežel Bližnjega vzhoda, ki slovi po izjemni prijaznosti ljudi, odlični kulinariki in spomenikih veličastne preteklosti. Med slednjimi daleč izstopata rimski Jerash in fantastično rdeče nabatejsko mesto Petra, ki predstavljata stalnico v vseh turističnih programih.

Potopisna predavanja _ Jordanija

Prijava na potopisno predavanje

Pretekla potopisna predavanja