Online jezikovni tečaji

Online jezikovni tečaji vam omogočajo izobraževanje na daljavo, ki je v trenutnih razmerah varnejša in udobnejša alternativa tradicionalnim tečajem v učilnicah, v živo. Online jezikovni tečaji potekajo s pomočjo orodji ZOOM ali MS Teams, preko videokonferenčnega klica, gradivo učitelj z vami deli preko maila ali Google Drivea, dodatne vaje pa kot vselej prejmete z dostopom do naše spletne učilnice!

Online jezikovni tečaji

Tipi tečajev

Skupniski tecaji ikona

Skupinski tečaj

Skupinski online jezikovni tečaj vam omogoča postopno in sistematično napredovanje v znanju tujega jezika pod vodstvom izkušenega predavatelja v skupini tečajnikov z enakim predznanjem. Učenje poteka interaktivno – preko video klica.

Konverzacijski tecaj ikona
Konverzacijski tečaj

Online tečaj konverzacije je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti! S konverzacijo boste pridobili potrebno samozavest za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje – tudi na daljavo!

Individualni tecaj ikona
Individualni tečaj

Online individualni jezikovni tečaj je povsem prilagojen vašim željam in potrebam! Gre za najbolj intenzivno obliko učenja jezika, kjer sta program in intenzivnost učenja, kot tudi urnik izvedbe, povsem prilagojena vam.

Zakaj izbrati ONLINE jezikovni tečaj?

V zadnjih dveh letih smo se privadili veliko naših vsakdanjih opravkov preseliti na splet in jezikovni tečaji niso nobena izjema. Naši tečajniki so učenje preko spleta ne le vzljubili, mnogim je ta način učenja celo precej ljubši od pouka v živo! 

1. Več znanja

Kot zanimivost – IBM je ugotovil, da se udeleženci spletnih jezikovnih tečajev s pomočjo večpredstavnostnih vsebin lahko naučijo tudi do petkrat več, kot ob obiskovanju tradicionalnih tečajev!

2. Več vztrajnosti

Ameriški raziskovalni inštitut je ugotovil, da so ljudje pri e-izobraževanju bolj vztrajni, kot pri tečajih, ki potekajo iz oči v oči. Verjetno k temu pripomore vse bolj zanimiva večpredstavnostna vsebina, bolj fleksibilen urnik, manj logističnih zapletov in več nadzora nad lastnim delom!

3. Manj porabljenega časa

Številni se zaradi časa, ki ga bo potrebno vložiti v obiskovanje tradicionalnega jezikovnega tečaja, ne odločijo za vpis. Ker na drugi strani e-tečaji potekajo kjerkoli vam je na voljo spletna povezava, s tem prihranite ogromno časa, ki bi ga sicer izgubili na cesti.

4. Brez izgovorov

S spletnim učenjem se lažje izognemo izgovorom zakaj danes na primer ne bi obiskali tečaja angleščine. Ni važno, če dežuje, če je stavka javnega prevoza ali če ste iz kakršnih koli razlogov primorani ostati doma – vaša ura angleščine kljub vsemu bo! 

5. Okolju prijazna izbira

Študentje The Open University v Veliki Britaniji so ugotovili, da z obiskovanjem spletnih tečajev zmanjšamo izpust CO2 na tečajnika do 85%! Odlično, kajne?

Kako do jezikovnega tečaja?

Kako do tecaja retina e1632059631994
ONLINE jezikovi tečaji za podjetja? 

Mnogo naših naročnikov se v tem času odloča za izobraževanja na daljavo! Prednost teh tečajev je predvsem prihranek časa zaposlenih in možnost sočasnega izobraževanja kadra iz najrazličnejših lokacij!

Program

Program ONLINE jezikovnih tečajev je povsem enak kot program tečajev, ki potekajo v živo, le da se na tečaju online učitelji poleg tradicionalnih učbenikov večkrat poslužujejo tudi različnih interaktivnih vsebin za učenje preko spleta! Program pa zavisi predvsem od stopnje, ki jo trenutno obiskujete, kratek pregled snovi si lahko ogledate s klikom na posamezno stopnjo tečaja spodaj

Cene online jezikovnih tečajev

Cena skupinskih in konverzacijskih online jezikovnih tečajev je odvisna od vezave, ki jo izberete ob vpisu na tečaj! Ponujamo možnost 6-, 3- in 1-mesečne vezave. Daljša kot je vezava, nižji je strošek mesečne naročnine.

Cena individualnih online jezikovnih tečajev pa je odvisna od velikosti paketa ur, ki ga izberete ob vpisu na tečaj.

Individualni 

tečaj

od

24,90€

/učno uro

Konverzacijski 

tečaj

od

56,90€


/mesec

Skupinski  

tečaj

od

79,90€


/mesec

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev