Online jezikovni tečaji

Online jezikovni tečaji vam omogočajo izobraževanje na daljavo, ki je v trenutnih razmerah varnejša in udobnejša alternativa tradicionalnim tečajem v učilnicah, v živo. Online jezikovni tečaji potekajo s pomočjo orodji ZOOM ali MS Teams, preko videokonferenčnega klica, gradivo učitelj z vami deli preko maila ali Google Drivea, dodatne vaje pa kot vselej prejmete z dostopom do naše spletne učilnice!

Online jezikovni tečaji

Tipi tečajev

Skupniski tecaji ikona

Skupinski tečaj

Skupinski online jezikovni tečaj vam omogoča postopno in sistematično napredovanje v znanju tujega jezika pod vodstvom izkušenega predavatelja v skupini tečajnikov z enakim predznanjem. Učenje poteka interaktivno – preko video klica.

Konverzacijski tecaj ikona
Konverzacijski tečaj

Online tečaj konverzacije je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti! S konverzacijo boste pridobili potrebno samozavest za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje – tudi na daljavo!

Individualni tecaj ikona
Individualni tečaj

Online individualni jezikovni tečaj je povsem prilagojen vašim željam in potrebam! Gre za najbolj intenzivno obliko učenja jezika, kjer sta program in intenzivnost učenja, kot tudi urnik izvedbe, povsem prilagojena vam.

Zakaj izbrati ONLINE jezikovni tečaj?

V zadnjih dveh letih smo se privadili veliko naših vsakdanjih opravkov preseliti na splet in jezikovni tečaji niso nobena izjema. Naši tečajniki so učenje preko spleta ne le vzljubili, mnogim je ta način učenja celo precej ljubši od pouka v živo! 

1. Več znanja

Kot zanimivost – IBM je ugotovil, da se udeleženci spletnih jezikovnih tečajev s pomočjo večpredstavnostnih vsebin lahko naučijo tudi do petkrat več, kot ob obiskovanju tradicionalnih tečajev!

2. Več vztrajnosti

Ameriški raziskovalni inštitut je ugotovil, da so ljudje pri e-izobraževanju bolj vztrajni, kot pri tečajih, ki potekajo iz oči v oči. Verjetno k temu pripomore vse bolj zanimiva večpredstavnostna vsebina, bolj fleksibilen urnik, manj logističnih zapletov in več nadzora nad lastnim delom!

3. Manj porabljenega časa

Številni se zaradi časa, ki ga bo potrebno vložiti v obiskovanje tradicionalnega jezikovnega tečaja, ne odločijo za vpis. Ker na drugi strani e-tečaji potekajo kjerkoli vam je na voljo spletna povezava, s tem prihranite ogromno časa, ki bi ga sicer izgubili na cesti.

4. Brez izgovorov

S spletnim učenjem se lažje izognemo izgovorom zakaj danes na primer ne bi obiskali tečaja angleščine. Ni važno, če dežuje, če je stavka javnega prevoza ali če ste iz kakršnih koli razlogov primorani ostati doma – vaša ura angleščine kljub vsemu bo! 

5. Okolju prijazna izbira

Študentje The Open University v Veliki Britaniji so ugotovili, da z obiskovanjem spletnih tečajev zmanjšamo izpust CO2 na tečajnika do 85%! Odlično, kajne?

Kako do jezikovnega tečaja?

Kako do tecaja retina e1632059631994
ONLINE jezikovi tečaji za podjetja? 

Mnogo naših naročnikov se v tem času odloča za izobraževanja na daljavo! Prednost teh tečajev je predvsem prihranek časa zaposlenih in možnost sočasnega izobraževanja kadra iz najrazličnejših lokacij!

Program

Program ONLINE jezikovnih tečajev je povsem enak kot program tečajev, ki potekajo v živo, le da se na tečaju online učitelji poleg tradicionalnih učbenikov večkrat poslužujejo tudi različnih interaktivnih vsebin za učenje preko spleta! Program pa zavisi predvsem od stopnje, ki jo trenutno obiskujete, kratek pregled snovi si lahko ogledate s klikom na posamezno stopnjo tečaja spodaj

Cene online jezikovnih tečajev

Cena skupinskih in konverzacijskih online jezikovnih tečajev je odvisna od vezave, ki jo izberete ob vpisu na tečaj! Ponujamo možnost 6-, 3- in 1-mesečne vezave. Daljša kot je vezava, nižji je strošek mesečne naročnine.

Cena individualnih online jezikovnih tečajev pa je odvisna od velikosti paketa ur, ki ga izberete ob vpisu na tečaj.

Individualni 

tečaj

od

24,90€

/učno uro

Konverzacijski 

tečaj

od

56,90€


/mesec

Skupinski  

tečaj

od

79,90€


/mesec

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev

Skupinski jezikovni tečaji omogočajo ugodno in udobno učenje tujega jezika v skupini. Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli tekom leta, srečanja skupin pa se odvijajo enkrat tedensko po 3 šolske ure. Pregled urnika skupinskih tečajev najdete na tej povezavi.

Skupinski jezikovni tečaji so z razlogom še vedno najbolj priljubljena oblika učenja tujih jezikov, saj je učenje tujega jezika v skupini prijetna izkušnja! Najbolj priljubljeni so tečaji angleščine in tečaji nemščine, vpišete pa se lahko tudi na tečaj italijanščine, španščine, francoščine ali ruščine.

Plačilo z mesečno naročnino

Tečaj plačujete mesečno, brez dodatnih skritih stroškov, odvisno od obdobja vezave pa lahko prihranite do 25%!

Hibridna
metoda

Srečanja s skupino dopolnjuje naša spletna učilnica, polna interaktivnih vaj, do katere lahko dostopate 24/7.

Preizkusna
ura

Želite najprej preizkusiti tečaj, preden se vpišete? Pokličite nas, z veseljem vam omogočimo brezplačno preizkusno srečanje.

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

Jezikovni tečaj, ki je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti. Konverzacijski tečaji angleščine ali nemščine vam bodo pomagali pridobiti samozavest, ki jo potrebujete za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje!

Konverzacijski jezikovni tečaj je odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika, a se vam zatakne, ko morate prosto govoriti ali pisati. Na srečanjih boste s skupino obravnavali različne teme iz vsakdanjega življenja, s pomočjo katerih boste razširili svoje besedišče in tako s časom pridobili potrebno suverenost izražanja!

Plačilo z mesečno naročnino

Tečaj plačujete mesečno, brez dodatnih skritih stroškov, odvisno od obdobja vezave pa lahko prihranite do 25%!

Hibridna metoda

Srečanja s skupino dopolnjuje naša spletna učilnica, polna interaktivnih vaj, do katere lahko dostopate 24/7.

Prezikusna ura

Na konverzacijskih tečajih se obravnavajo zelo raznolike teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje v skupini!

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

Jezikovni tečaj, ki je v celoti prilagojen vašim željam in potrebam! Izberite individualni jezikovni tečaj za učenje angleščine, nemščine ali enega od 19 drugih tujih jezikov. Pouk lahko poteka na vašem domu, v pisarni ali na lokaciji po izbiri – po urniku, ki ga določite vi.

Individualni jezikovni tečaj je odlična izbira za vse tiste, ki si želite, da sta intenzivnost učenja in urnik izvedbe prilagojena vam; ali če želite obravnavati zelo specifične teme.

Prilagodljiv urnik

Individualni jezikovni tečaj je popolnoma prilagojen vašemu prostemu času. 

Prilagojena učna vsebina

Učitelj vsebino tečaja prilagodi vašim potrebam in željam.

Lokacija po izbiri

Izvedba tečaja v vaši pisarni, na domu ali na lokaciji po izbiri.

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

A1 - vstopna raven

V splošnem boste po koncu jezikovnega tečaja sposobni opraviti preproste nakupe, povedati dan, uro, datum, nekaj o kraju, kjer živite, o sebi ter ljudeh, ki jih poznate in po omenjenih podatkih tudi povprašati. Spoznali boste nekaj osnovnih pozdravov, znali se boste zahvaliti, opravičiti, tvoriti preproste izjave v zvezi z vsakdanjimi potrebami ali z znanimi temami, izpolniti obrazce z osebnimi podatki ter napisati krajša in preprostejša sporočila.

Slušno razumevanje

Po končanem jezikovnem tečaju boste ob počasnem in razločnem govorjenju lahko razumeli najpogosteje rabljene besede ter najosnovnejše besedne zveze v povezavi z vami in vašo družino ter življenjem okoli vas.

Govorno sporočanje

Na urah začetnega jezikovnega tečaja vas bodo naši učitelji naučili uporabe preprostih besednih zvez in stavkov, s pomočjo katerih boste lahko opisali, kje živite ter ljudi, ki jih poznate.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni razumeti pogosto rabljene besede in preproste stavke, ki se pojavljajo na raznih obvestilih, plakatih, katalogih ipd.

Pisno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo učitelji ob začetku naučili pisati kratka in preprosta sporočila, kot so denimo razglednice. Prav tako se boste naučili izpolnjevati različne obrazce, ki od vas zahtevajo najosnovnejše osebne podatke.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste lahko ob počasnem govorjenju sporazumevali z drugo osebo, ji postavljali vprašanja glede na trenutne potrebe oz. splošne teme ter na njih tudi odgovarjali.

A2 - vmesna raven

Po opravljenem jezikovnem tečaju boste sposobni ljudi vprašati po njihovem občutju, znali boste izraziti svoje mnenje, se odzvati na novice, načeti kratke pogovore o vaši službi ter prostem času, odgovoriti na povabila, se dogovoriti za srečanje, dobiti informacije glede določene poti oz. potovanja ipd. Omenjena raven se na krajših jezikovnih tečajih glede na potrebe tečajnikov običajno združi z vstopno ravnjo – tako so tečajniki že tekom začetnega tečaja seznanjeni s temami, kot so hrana, potovanje, transport ipd. Teme, ki se pri omenjeni ravni ne obravnavajo združeno z vstopno ravnjo, so denimo opis preteklih izkušenj, načrti in dogovori, izražanje kompleksnejših čustev in želja ipd.

Slušno razumevanje

Po končanem jezikovnem tečaju boste razumeli besedne zveze ter pogosto besedišče, povezano z nakupovanjem, zaposlitvijo, z vašim življenjskim okoljem ipd. Prav tako boste sposobni razumeti glavno misel kratkih in jasno oblikovanih sporočil ter obvestil.

Govorno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo naši učitelji naučili uporabe besednih zvez in stavkov, s katerimi boste lahko opisali svojo družino in druge ljudi, povedali kaj več o vašem izobraževanju oz. zaposlitvi ter vaših preteklih izkušnjah.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni branja kratkih in preprostih vsakdanjih besedil, denimo oglasov, jedilnikov in urnikov, v njih pa boste sposobni poiskati določen podatek. Prav tako boste sposobni razumeti kratka in preprosta pisma.

Bralno sporočanje

Na jezikovnem tečaju se boste naučili sestavljati krajša in preprosta sporočila, nanašajoča se na trenutne potrebe, osebna pisma in zahvale.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste lahko sporazumevali v preprostih situacijah oz. o vsakodnevnih stvareh. Znašli se boste tudi v krajših družabnih pogovorih, kjer vas bodo sogovorci še nekoliko usmerjali.

B1 - raven sporazumevalnega praga

Po opravljenem jezikovnem tečaju se boste lahko znašli v večini situacij, denimo na potovanju po državi, kjer govorijo jezik, ki se ga učite. Sposobni boste pogovora o preprostih in rutinskih opravilih, povedati nekaj o sebi in okolju, ki vas obdaja, ter zadovoljiti svoje trenutne potrebe. Sposobni se boste vključiti v pogovor o znanih temah, izraziti pritožbo, prositi sogovorca za podrobnejšo razlago ipd.

Slušno razumevanje

Po končanem jezikovnem tečaju boste sposobni razumeti glavne stvari, s katerimi se srečujete na delu, v šoli, prostem času ipd. Prav tako boste ob uporabi standardnega jezika sposobni razumeti glavne misli radijskih in televizijskih oddaj, ki se bodo navezovale na vam znano tematiko oz. ki bodo v okviru vaših osebnih ali poklicnih zanimanj.

Govorno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo naši učitelji naučili opisovati vaše izkušnje in dogodke, sanje, želje ipd. Na kratko boste sposobni razložiti svoje načrte, pripovedovati krajše zgodbe, obnoviti vsebino filma ali knjige in izraziti svoje mnenje o tem.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni razumeti besedila, ki bodo pisana v vsakdanjem jeziku ali pa bodo povezana z vašim delom. Prav tako boste lahko razumeli opise dogodkov, občutja in želje drugih.

Bralno sporočanje

Na jezikovnem tečaju se boste naučili pisati preprosta in sklenjena besedila, ki se bodo nanašala na splošne teme ali teme, ki vas osebno zanimajo. V pismih boste sposobni izraziti svoje izkušnje in vtise.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste znašli v večini situacij, povezanih s potovanjem. Prav tako se boste na tem nivoju že sposobni vključiti se v pogovor, ki se bo nanašal na splošne teme, denimo pogovor o družini, vašem prostem času, delu ipd., ali teme, ki vas zanimajo.

B2 - višja raven

Po opravljenem jezikovnem tečaju boste razumeli glavne ideje v kompleksnem besedilu, govorili tekoče in spontano ter tvorili jasna, poglobljena besedila na številne teme. Ob aktualnih vprašanjih boste znali pojasniti prednosti in pomanjkljivosti različnih možnosti.

Slušno razumevanje

Po končanem jezikovnem tečaju boste sposobni razumeti in slediti daljšim in zahtevnejšim pogovorom, v kolikor bo tema bolj splošna. Razumeli boste večino televizijskih poročil in oddaj o aktualnih zadevah ter večino filmov v standardnem jeziku.

 

Govorno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo naši učitelji naučili jasno in natančno opisati stvari s področij, ki vas zanimajo, ob tem pa predstaviti svoj pogled, podati prednosti in pomanjkljivosti določenih možnosti.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni branja in razumevanja člankov oz. poročil, kjer bodo pisci zastopali določena stališča ali poglede. Prav tako boste sposobni razumeti sodobno književno prozo.

Bralno sporočanje

Na jezikovnem tečaju se boste naučili pisati jasna in natančna besedila na različne teme. Sposobni boste spisati eseje ali poročila in ob tem podati informacije oz. zagovarjati ali zavračati stališča. V pismih boste sposobni poudariti pomen določenih dogodkov in izkušenj.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da boste sposobni tekočega in spontanega sporočanja tudi z domačimi govorci. Sposobni se boste vključiti v razprave o splošnih temah ter utemeljevati in zagovarjati svoje stališče.

C1 - raven učinkovitosti

Po opravljenem jezikovnem tečaju boste razumeli zahtevnejša in daljša besedila, sposobni pa se boste izražati tekoče in spontano v različnih situacijah. Naučili se boste tvoriti jasna in poglobljena besedila, nanašajoča se na kompleksne teme, ob tem pa boste znali uporabiti različne povezovalce. Omenjen nivo se na jezikovnih tečajih pogosto povezuje s pojmom »konverzacija v tujem jeziku«.

Slušno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni razumeti daljša in zahtevnejša besedila z veliko podatki, prav tako književna besedila, ob katerih boste zaznali slogovno različnost. Razumeli boste tudi strokovne članke in daljša tehnična navodila.

Govorno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo naši učitelji pripravili na to, da boste jasno in podrobno opisovali kompleksne vsebine ter smiselno povezovali tematske točke, razvijali in poudarili različne vidike in ob tem ustrezno zaključili vaše misli.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni branja in razumevanja člankov oz. poročil, kjer bodo pisci zastopali določena stališča ali poglede. Prav tako boste sposobni razumeti sodobno književno prozo.

Bralno sporočanje

Na jezikovnem tečaju se boste naučili tvoriti jasna in dobro oblikovana besedila in izraziti svoja stališča. V esejih in poročilih boste sposobni jasno izraziti svoja stališča ter poudariti najpomembnejša dejstva. Sposobni boste izbrati slog pisanja, primeren bralcu, ki mu bo besedilo namenjeno.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste lahko tekoče in naravno izražali, brez da bi pri tem očitno iskali primerne izraze. Jezik boste lahko uporabljali v različne namene – družbene, poklicne ali učne. Jasno boste sposobni izražati svoje misli ter jih povezovati z mislimi drugih.

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2