Konverzacijski tečaji

Konverzacijski jezikovni tečaji so namenjeni bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti. Konverzacijski tečaji angleščine, nemščine ali hrvaščine vam bodo pomagali pridobiti samozavest, ki jo potrebujete za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje!

Konverzacijski tečaji

Konverzacijski jezikovni tečaji so odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika, a se vam zatakne, ko morate prosto govoriti ali pisati. Na srečanjih boste s skupino obravnavali različne teme iz vsakdanjega življenja, s pomočjo katerih boste razširili svoje besedišče in tako s časom pridobili potrebno suverenost izražanja. Največji napredek v jezikovnem znanju se namreč zgodi ravno takrat, ko ste primorani govoriti!

Konverzacijski jezikovni tečaji se izvajajo od stopnje B1 dalje, saj je za učinkovit pouk nujno, da že imate stabilno osnovno in poznate ključne slovnične zakonitosti jezika. S klikom na gumb desno lahko brezplačno preverite svoje znanje in se prepričate, ali je tečaj konverzacije primerna izbira za vas. 

Jeziki

Angleščina

Konverzacijski tečaj angleščine je namenjen vsem tistim, ki v svoje znanje angleščine še niste povsem prepričani. Recept za uspeh: sproščeno vzdušje, zanimive debate, odličen predavatelj in vaja, vaja, vaja!

Nemščina

Nemško razumeti je nekaj povsem drugega kot pa nemško govoriti, se strinjate? Naš konverzacijski tečaj nemščine vodi materna govorka, ki vam bo nemščino približala na povsem drugačen in čisto svoj način!

Hrvaščina

Konverzacijski tečaj hrvaščine vam omogoča komunikacijo, ki je enaka resničnim življenjskim pogovornim situacijam. Na ta način boste zlahka bogatili besedišče in opustili tiste trdovratne napake, ki se pojavljajo vedno znova in znova.

Lokacije in termini

Konverzacijski jezikovni tečaji angleščine, nemščine in hrvaščine potekajo na lokaciji naše jezikovne šole, Valjhunova ulica 11, 1000 Ljubljana ali preko spleta, na daljavo. Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli tekom leta! S skupino se boste srečevali enkrat tedensko po 2 učni uri, v popoldanskem oziroma večernem času. 

Urnik tečajev si lahko ogledate tukaj.

Lokacije 01
Ljubljana
Termini tečajev:

Tečaj angleščine:
vsak ponedeljek ob 18:30
Tečaj nemščine:
vsako sredo ob 17:30
Online
Termini tečajev:

Tečaj angleščine:
vsako sredo ob 17:30
Tečaj nemščine:
vsak torek ob 18:30

Kako potekajo konverzacijski jezikovni tečaji?

Ustaljen urnik

Konverzacijski jezikovni tečaji potekajo po ustaljenem urniku, enkrat tedensko po 2 učni uri.

Raznolika gradiva

Naši učitelji poskrbijo, da delo z učbeniki na tečajih dopolnijo raznolika, zanimiva gradiva!

Zanimive teme

Na tečaju se obravnavajo zanimive, aktualne teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje.

Cene konverzacijskih tečajev

1 mesec

 

70,90€


/mesec

3 meseci

 

63,90€


/mesec

6 mesecev

 

56,90€


/mesec

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2