Potopisna-predavanja-lr

Potopisna predavanja

V sodelovanju s potovalno agencijo Ars longa.

Z veseljem vam sporočamo, da se Jezikovna Akademija podaja na novo, razburljivo pot! V sodelovanju s potovalno agencijo Ars longa si želimo v teh koronskih časih obuditi nekaj potovalnega duha – potovanja in tuji jeziki gredo vendar od nekdaj z roko v roki. Če že fizično ne moremo onkraj meja Slovenije, z mislimi lahko!

V prihajajočih mesecih bomo pripravili nekaj enkratnih vsebin, potopisnih predavanj, ki se jih boste lahko udeležili na platformi ZOOM. Ta virtualna popotovanja bodo za vas povsem brezplačna, vodili pa jih bodo bodisi izkušeni turistični vodiči ali naši učitelji in materni govorci, ki se s krajem in kulturo dodobra poznajo! 

sredo 2. marca vas ob 19.00 vabimo na platformo Zoom, kjer vam bo sodelavec potovalne agencije Ars longa Damjan Sova predstavil Normandijo, deželo strmih obal, zasanjanih rečnih dolin, širnih polj in pašnikov z burno preteklostjo ter številnih kulturnih spomenikov.

Burna preteklost je bila priča tako normanskemu osvajanju Anglije, kot smrti Ivane Orleanske in zavezniškemu osvobajanju Francije.

Potopisno predavanje Normandija

Prijava na potopisno predavanje

Pretekla potopisna predavanja

Ne zamudi poučnih in zabavnih prispevkov na našem blogu!