Ekipa Jezikovne Akademije

Ekipa Jezikovne Akademije

Jezikovna Akademija je sodobna jezikovna šola, ki smo jo ustanovili mladi podjetniki in jezikovni navdušenci, z namenom dvigniti kakovost poučevanja tujih jezikov v Sloveniji.
Naši visoko kvalificirani in dinamični učitelji pri Jezikovni Akademiji ustvarjajo idealno okolje za hitro jezikovno napredovanje, ekipa v pisarni pa skrbi, da vse teče kot po maslu.

Kristjan Stibilj

Kristjan Stibilj

Direktor

Kristjan je direktor Jezikovne Akademije, ekonomist in glasbenik po duši. Ekipo vodi z veliko dobre volje in elana ter neskončno zalogo idej! Njegov dan ima približno 32 ur, včasih več. 

Matija Kovac

Matija Kovač

Soustanovitelj podjetja 

Matija je soustanovitelj Jezikovne Akademije, po izobrazi sinolog in profesor geografije, a v praksi predvsem multipraktik in večni tehnični navdušenec! 

Marko Hozjan

Marko Hozjan

Soustanovitelj podjetja 

Marko je soustanovitelj Jezikovne Akademije, ekonomist po izobrazbi. Predstavlja nepogrešljiv člen ekipe, saj sodeluje pri vseh strateških in prodajnih vprašanjih. 

Katarina Kolsek

Katarina Kolšek

Vodja izobraževanj & koordinator tečajev

Katarina je anglistka, ki pri nas ne le poučuje, temveč nadzira tudi vsa izobraževanja, ki se ta trenutek odvijajo v naši jezikovni šoli. Je prvi glas Jezikovne Akademije in vselej na voljo, da poišče odgovore na vaša vprašanja!

Tinkara Lazar

Tinkara Lazar

Skrbnik ključnih kupcev

Tinkara je vodja poslovnih programov in v naši ekipi skrbi za vsa jezikovna izobraževanja, ki potekajo v podjetjih. Po izobrazbi je novinarka in zato hkrati odgovorna za številna besedila, ki jih boste našli na naši spletni strani.

Nina Vrabec

Nina Vrabec

Vodja administracije

Nina je ekonomistka, mojstrica podatkov in transakcij, ki pri nas poskrbi, da so vse številke na pravem mestu. Njena super moč je, da lahko iz kaosa v trenutku ustvari red! 

Te zanima delo v ekipi Jezikovne Akademije?