Tečaj nemščine v Ljubljani

Jezikovni tečaj nemščine vas bo opremil s funkcionalnim znanjem nemškega jezika, ki ga boste pri nas spoznavali skozi prakso, na dinamičen in oprijemljiv način! Pod vodstvom izkušenih predavateljev boste izurili svoje komunikacijske veščine, utrdili slovnico in hkrati ves čas bogatili svoje besedišče!

S pomočjo hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem v spletni učilnici, boste napredovali še hitreje!
Tečaj nemščine

Tipi tečajev

Skupniski tecaji ikona

Skupinski tečaj

Skupinski jezikovni tečaj vam omogoča postopno in sistematično napredovanje v znanju tujega jezika; pod vodstvom izkušenega predavatelja, v skupini tečajnikov z enakim predznanjem.

Konverzacijski tecaj ikona
Konverzacijski tečaj

Tečaj konverzacije je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti! Tečaj vam bo pomagal pridobiti potrebno samozavest za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje!

Individualni tecaj ikona
Individualni tečaj

Individualni jezikovni tečaj je povsem prilagojen vašim željam in potrebam! Odlična izbira za vse tiste, ki si želite, da sta program in intenzivnost učenja, kot tudi urnik izvedbe, povsem prilagojena vam.

Lokacija in termini

Tečaj nemščine v Ljubljani poteka v centru mesta, v prostorih Jezikovne Akademije na Valjhunovi ulici 11, 1000 Ljubljana. V neposredni bližini se nahajata železniška postaja in Gospodarsko razstavišče. Naše učilnice so sodobno opremljene in nudijo vse, kar potrebujete za udobno učenje tujih jezikov! 

Zagotovljeno tudi parkirišče pred vhodom.

Urnik jezikovnih tečajev si lahko ogledate tukaj.

Kako do jezikovnega tečaja?

Kako do tecaja
Bi želeli tečaj nemščine izvesti v prostorih vašega podjetja? 

Posebnost poslovnih jezikovnih tečajev je ta, da je vsak tečaj prilagojen specifičnim potrebam in ciljem naših udeležencev. 

Program

Program jezikovnega tečaja nemščine zavisi predvsem od stopnje, ki jo trenutno obiskujete! Kratek pregled snovi si lahko ogledate s klikom na posamezno stopnjo tečaja spodaj.

Na tečajih Jezikovne Akademije se spoznavanja jezika lotimo s pomočjo najrazličnejših gradiv; od svetovno priznanih učbenikov, pa do skrbno pripravljenih lastnih gradiv, slušnih posnetkov in igre vlog. Tečajnikom skušamo omogočiti čim bolj naravno usvajanje jezika, kar pomeni, da učitelji pri pouku spretno prepletajo vse pomembne komponente učenja tujega jezika; poslušanje, govorjenje, branje in pisanje. Cilj je, da vam nov jezik čimprej postane domač!

Cene jezikovnih tečajev

Cena skupinskih in konverzacijskih jezikovnih tečajev je odvisna od vezave, ki jo izberete ob vpisu na tečaj! Ponujamo možnost 6-, 3- in 1-mesečne vezave. Daljša kot je vezava, nižji je strošek mesečne naročnine.

Cena individualnih jezikovnih tečajev pa je odvisna od velikosti paketa ur, ki ga izberete ob vpisu na tečaj.

Individualni 

tečaj

od

24,90€

/učno uro

Konverzacijski 

tečaj

od

56,90€


/mesec

Skupinski  

tečaj

od

79,90€


/mesec

Mnenja
udeležencev

Moski 2 e1632229175295

Skupinski jezikovni tečaji omogočajo ugodno in udobno učenje tujega jezika v skupini. Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli tekom leta, srečanja skupin pa se odvijajo enkrat tedensko po 3 šolske ure. Pregled urnika skupinskih tečajev najdete na tej povezavi.

Skupinski jezikovni tečaji so z razlogom še vedno najbolj priljubljena oblika učenja tujih jezikov, saj je učenje tujega jezika v skupini prijetna izkušnja! Najbolj priljubljeni so tečaji angleščine in tečaji nemščine, vpišete pa se lahko tudi na tečaj italijanščine, španščine, francoščine ali ruščine.

Plačilo z mesečno naročnino

Tečaj plačujete mesečno, brez dodatnih skritih stroškov, odvisno od obdobja vezave pa lahko prihranite do 25%!

Hibridna
metoda

Srečanja s skupino dopolnjuje naša spletna učilnica, polna interaktivnih vaj, do katere lahko dostopate 24/7.

Preizkusna
ura

Želite najprej preizkusiti tečaj, preden se vpišete? Pokličite nas, z veseljem vam omogočimo brezplačno preizkusno srečanje.

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

Jezikovni tečaj, ki je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti. Konverzacijski tečaji angleščine ali nemščine vam bodo pomagali pridobiti samozavest, ki jo potrebujete za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje!

Konverzacijski jezikovni tečaj je odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika, a se vam zatakne, ko morate prosto govoriti ali pisati. Na srečanjih boste s skupino obravnavali različne teme iz vsakdanjega življenja, s pomočjo katerih boste razširili svoje besedišče in tako s časom pridobili potrebno suverenost izražanja!

Plačilo z mesečno naročnino

Tečaj plačujete mesečno, brez dodatnih skritih stroškov, odvisno od obdobja vezave pa lahko prihranite do 25%!

Hibridna metoda

Srečanja s skupino dopolnjuje naša spletna učilnica, polna interaktivnih vaj, do katere lahko dostopate 24/7.

Prezikusna ura

Na konverzacijskih tečajih se obravnavajo zelo raznolike teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje v skupini!

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

Jezikovni tečaj, ki je v celoti prilagojen vašim željam in potrebam! Izberite individualni jezikovni tečaj za učenje angleščine, nemščine ali enega od 19 drugih tujih jezikov. Pouk lahko poteka na vašem domu, v pisarni ali na lokaciji po izbiri – po urniku, ki ga določite vi.

Individualni jezikovni tečaj je odlična izbira za vse tiste, ki si želite, da sta intenzivnost učenja in urnik izvedbe prilagojena vam; ali če želite obravnavati zelo specifične teme.

Prilagodljiv urnik

Individualni jezikovni tečaj je popolnoma prilagojen vašemu prostemu času. 

Prilagojena učna vsebina

Učitelj vsebino tečaja prilagodi vašim potrebam in željam.

Lokacija po izbiri

Izvedba tečaja v vaši pisarni, na domu ali na lokaciji po izbiri.

Tečaja se lahko udeležite v živo ali na daljavo.

A1 - vstopna raven

V splošnem boste po koncu jezikovnega tečaja sposobni opraviti preproste nakupe, povedati dan, uro, datum, nekaj o kraju, kjer živite, o sebi ter ljudeh, ki jih poznate in po omenjenih podatkih tudi povprašati. Spoznali boste nekaj osnovnih pozdravov, znali se boste zahvaliti, opravičiti, tvoriti preproste izjave v zvezi z vsakdanjimi potrebami ali z znanimi temami, izpolniti obrazce z osebnimi podatki ter napisati krajša in preprostejša sporočila.

Slušno razumevanje

Po končanem jezikovnem tečaju boste ob počasnem in razločnem govorjenju lahko razumeli najpogosteje rabljene besede ter najosnovnejše besedne zveze v povezavi z vami in vašo družino ter življenjem okoli vas.

Govorno sporočanje

Na urah začetnega jezikovnega tečaja vas bodo naši učitelji naučili uporabe preprostih besednih zvez in stavkov, s pomočjo katerih boste lahko opisali, kje živite ter ljudi, ki jih poznate.

Bralno razumevanje

Ob koncu jezikovnega tečaja boste sposobni razumeti pogosto rabljene besede in preproste stavke, ki se pojavljajo na raznih obvestilih, plakatih, katalogih ipd.

Pisno sporočanje

Na jezikovnem tečaju vas bodo učitelji ob začetku naučili pisati kratka in preprosta sporočila, kot so denimo razglednice. Prav tako se boste naučili izpolnjevati različne obrazce, ki od vas zahtevajo najosnovnejše osebne podatke.

Govorno sporazumevanje

Jezikovni tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste lahko ob počasnem govorjenju sporazumevali z drugo osebo, ji postavljali vprašanja glede na trenutne potrebe oz. splošne teme ter na njih tudi odgovarjali.