Tečaj nemščine v Ljubljani

Jezikovni tečaj nemščine vas bo opremil s funkcionalnim znanjem nemškega jezika, ki ga boste pri nas spoznavali skozi prakso, na dinamičen in oprijemljiv način! Pod vodstvom izkušenih predavateljev boste izurili svoje komunikacijske veščine, utrdili slovnico in hkrati ves čas bogatili svoje besedišče!

S pomočjo hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem v spletni učilnici, boste napredovali še hitreje!
Tečaj nemščine

Tipi tečajev

Skupniski tecaji ikona

Skupinski tečaj

Skupinski jezikovni tečaj vam omogoča postopno in sistematično napredovanje v znanju tujega jezika; pod vodstvom izkušenega predavatelja, v skupini tečajnikov z enakim predznanjem.

Konverzacijski tecaj ikona
Konverzacijski tečaj

Tečaj konverzacije je namenjen bogatenju besedišča in izboljšanju vaših govornih sposobnosti! Tečaj vam bo pomagal pridobiti potrebno samozavest za tekoče izražanje in brezskrbno razumevanje!

Individualni tecaj ikona
Individualni tečaj

Individualni jezikovni tečaj je povsem prilagojen vašim željam in potrebam! Odlična izbira za vse tiste, ki si želite, da sta program in intenzivnost učenja, kot tudi urnik izvedbe, povsem prilagojena vam.

Lokacija in termini

Tečaj nemščine v Ljubljani poteka v centru mesta, v prostorih Jezikovne Akademije na Valjhunovi ulici 11, 1000 Ljubljana. V neposredni bližini se nahajata železniška postaja in Gospodarsko razstavišče. Naše učilnice so sodobno opremljene in nudijo vse, kar potrebujete za udobno učenje tujih jezikov! 

Zagotovljeno tudi parkirišče pred vhodom.

Urnik jezikovnih tečajev si lahko ogledate tukaj.

Kako do jezikovnega tečaja?

Kako do tecaja
Bi želeli tečaj nemščine izvesti v prostorih vašega podjetja? 

Posebnost poslovnih jezikovnih tečajev je ta, da je vsak tečaj prilagojen specifičnim potrebam in ciljem naših udeležencev. 

Program

Program jezikovnega tečaja nemščine zavisi predvsem od stopnje, ki jo trenutno obiskujete! Kratek pregled snovi si lahko ogledate s klikom na posamezno stopnjo tečaja spodaj.

Na tečajih Jezikovne Akademije se spoznavanja jezika lotimo s pomočjo najrazličnejših gradiv; od svetovno priznanih učbenikov, pa do skrbno pripravljenih lastnih gradiv, slušnih posnetkov in igre vlog. Tečajnikom skušamo omogočiti čim bolj naravno usvajanje jezika, kar pomeni, da učitelji pri pouku spretno prepletajo vse pomembne komponente učenja tujega jezika; poslušanje, govorjenje, branje in pisanje. Cilj je, da vam nov jezik čimprej postane domač!

Cene jezikovnih tečajev

Cena skupinskih in konverzacijskih jezikovnih tečajev je odvisna od vezave, ki jo izberete ob vpisu na tečaj! Ponujamo možnost 6-, 3- in 1-mesečne vezave. Daljša kot je vezava, nižji je strošek mesečne naročnine.

Cena individualnih jezikovnih tečajev pa je odvisna od velikosti paketa ur, ki ga izberete ob vpisu na tečaj.

Individualni 

tečaj

od

24,90€

/učno uro

Konverzacijski 

tečaj

od

56,90€


/mesec

Skupinski  

tečaj

od

79,90€


/mesec

Mnenja
udeležencev

Moski 2 e1632229175295