Nadaljevalni tečaj španščine online

Skupinski nadaljevalni tečaj španščine na nivoju B2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki bi svoje znanje španščine želeli izpiliti, popraviti morebitne napake, razširiti besedišče in izboljšati tekočnost izražanja.

Tečaj španščine

Lokacija in termin

Nadaljevalni tečaj španščine poteka ONLINE preko ZOOM povezave

vsak torek, ob 18.00.

V okviru tečaja na nivoju B2 boste spoznali tematiko in besedišče zahtevnejših vsebinskih sklopov, ki presegajo osnovne pogovorne situacije. Obogatili boste svoj besedni zaklad in pri tvorbi ustnih in pisnih sporočil uporabljali tudi napredne slovnične strukture.

Poudarek bo na naslednjih temah:

  • medkulturno sporazumevanje
  • besedna in nebesedna komunikacija
  • iskanje zaposlitve
  • prijava na delovno mesto, življenjepis
  • življenjski slog, spanje
  • finance in znanost
  • umetnost, družba in kultura
  • uradni telefonski pogovori

Ob koncu tečaja španščine  na nivoju B2 boste razumeli kompleksna besedila, govorili tekoče in spontano ter tvorili jasna, poglobljena besedila na številne teme z uporabo najkompleksnejših slovničnih struktur.

Cene skupinskih tečajev

Samo pri Jezikovni Akademiji pa se lahko vpišete kadarkoli med letom, si sami izberete dolžino tečaja in tečaj plačujete mesečno. Lahko se vpišete le za en mesec, naročnino vsak mesec podaljšate in z jezikovnim tečajem prenehate kadarkoli vam ustreza, ali pa se odločite za vezavo naročnine za več mesecev in si tako omogočite prihranek do 25%.

1 mesec

 

99,90€


/mesec

3 meseci

 

89,90€


/mesec

6 mesecev

 

79,90€


/mesec

Kako potekajo skupinski jezikovni tečaji?

Na srečanjih skupinskega tečaja angleščine boste razvijali predvsem svoje komunikacijske veščine, slovnico in besedišče pa boste usvajali skozi življenjske situacije, zabavne aktivnosti in igro vlog. Na tečaju pridobljeno znanje boste dodatno vadili s pomočjo interaktivne spletne učilnice, kjer boste vsak teden lahko dostopali do vaj in gradiva, preverili svoj napredek ali zastavili dodatna vprašanja.


Jezikovni tečaj z usposobljenim in simpatičnim učiteljem poteka po inovativni metodi hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem na spletu. S pomočjo te metode se boste na tečaju posvečali predvsem sproščeni komunikaciji, saj smo ugotovili, da pri večini tečajnikov ni ovira znanje, temveč strah pred uporabo jezika.

Enkrat tedensko

Konverzacijski tečaj poteka enkrat tedensko po 2 učni uri pod vodstvom izkušenih predavateljev. 

Raznolika gradiva

Vsa gradiva, tako fizična kot spletna, so že všteta v ceni, brez doplačil. 

Zanimive teme

Na tečaju se obravnavajo raznolike, zanimive teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje.

Prijavni obrazec

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2