Nadaljevalni tečaj angleščine online

Skupinski nadaljevalni tečaj angleščine na nivoju A2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki se z jezikom srečujete prvič oz. tistim, ki bi osnovno znanje želeli sistematično nadgraditi!

Tečaj angleščine

Lokacija in termin

Začetni tečaj angleščine poteka ONLINE preko ZOOM povezave

vsak ponedeljek, ob 18.00.

Po zaključku tečaja angleščine na nivoju A2 se boste lahko sporazumevali v preprostih situacijah oz. se pogovarjali o vsakodnevnih stvareh, znašli pa se boste tudi v krajših družabnih pogovorih. Razumeli boste besedne zveze in pogosto besedišče, povezano z nakupovanjem, zaposlitvijo, z vašim življenjskim okoljem ipd. Prav tako boste sposobni razumeti glavno misel kratkih in jasno oblikovanih sporočil ter obvestil.

Poudarek bo na naslednjih temah:

 • opisovanje oseb in osebnosti
 • služba in delo
 • opis dneva
 • počitnice
 • kraji in stavbe
 • prostočasne dejavnosti in zanimanja
 • hiša in pohištvo
 • hrana in pijača
 • v restavraciji
 • v hotelu
 • na letališču


Ob koncu nivoja A2 boste obvladali različne uporabne fraze za sporazumevanje v najpomembnejših vsakodnevnih situacijah. Naučili se boste, kako pravilno uporabljati zaimke in predloge, stopnjevati pridevnike in tvoriti različne glagolske čase (kot sta na primer enostavni preteklik in pretekli deležnik).

Cene skupinskih tečajev

Samo pri Jezikovni Akademiji pa se lahko vpišete kadarkoli med letom, si sami izberete dolžino tečaja in tečaj plačujete mesečno. Lahko se vpišete le za en mesec, naročnino vsak mesec podaljšate in z jezikovnim tečajem prenehate kadarkoli vam ustreza, ali pa se odločite za vezavo naročnine za več mesecev in si tako omogočite prihranek do 25%.

1 mesec

 

99,90€


/mesec

3 meseci

 

89,90€


/mesec

6 mesecev

 

79,90€


/mesec

Kako potekajo skupinski jezikovni tečaji?

Na srečanjih skupinskega tečaja angleščine boste razvijali predvsem svoje komunikacijske veščine, slovnico in besedišče pa boste usvajali skozi življenjske situacije, zabavne aktivnosti in igro vlog. Na tečaju pridobljeno znanje boste dodatno vadili s pomočjo interaktivne spletne učilnice, kjer boste vsak teden lahko dostopali do vaj in gradiva, preverili svoj napredek ali zastavili dodatna vprašanja.


Jezikovni tečaj z usposobljenim in simpatičnim učiteljem poteka po inovativni metodi hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem na spletu. S pomočjo te metode se boste na tečaju posvečali predvsem sproščeni komunikaciji, saj smo ugotovili, da pri večini tečajnikov ni ovira znanje, temveč strah pred uporabo jezika.

Enkrat tedensko

Konverzacijski tečaj poteka enkrat tedensko po 2 učni uri pod vodstvom izkušenih predavateljev. 

Raznolika gradiva

Vsa gradiva, tako fizična kot spletna, so že všteta v ceni, brez doplačil. 

Zanimive teme

Na tečaju se obravnavajo raznolike, zanimive teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje.

Prijavni obrazec

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2