Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Vpišite se

Jezikovna Akademija je moderna jezikovna šola, kjer tuje jezike poučujemo na sodobne načine z mladimi, s kvalificiranimi in z aktivnimi učitelji. Več o našem pristopu in inovativnem sistemu naročnin si lahko preberete na strani Kako deluje Jezikovna Akademija.

v učilniciKot sodobna in dinamična organizacija smo na novo premislili in organizirali tudi način vpisovanja v tečaje. Namesto enkrat ali dvakrat letno se nam lahko pridružite vsaj štirikrat letno. Da se izognemo strahu, da vaša skupina ne bo primerna vašemu predznanju, smo razvili inovativne uvrstitvene vprašalnike, s pomočjo katerih lahko natančno ocenimo vaše znanje in vas umestimo v skupino, ki vam najbolj ustreza.

Večina odraslih danes bolj kot kdaj koli ceni svoj prosti čas, zato smo se odločili, da vam lepih popoldnevov ne bo potrebno zapravljati s posedanjem v učilnicah. Tečaji z učitelji tako potekajo enkrat tedensko, da ste časovno čim manj obremenjeni. Med enim in drugim tedenskim tečajem vam bo vaš učitelj posredoval dodatna interaktivna gradiva, s pomočjo katerih boste, takrat ko vam ustreza, na tečajih pridobljeno znanje poglobili in utrdili preko sodobne spletne učilnice. Učenje tako postane bolj zabavno, napredujete lahko takrat in tam, kjer vam ustreza, pa naj bo to čez vikend, na morju ali doma na kavču.

Angleščina   Nemščina   Italijanščina   Španščina   Francoščina   Ostali jeziki

 

unsplash_full licence19

Celoten vpis v JA deluje s pomočjo sodobnih spletnih aplikacij, ki vam predlagajo vam primeren paket učenja tujega jezika glede na rezultate v uvrstitvenem vprašalniku. Brez skrbi, če se z nekim jezikom srečujete prvič, vam vprašalnika ni potrebno rešiti, dovolj bo le, da se vpišete v jezikovni tečaj, ki poteka takrat, ko vam ustreza.