Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Nemščina – redni konverzacijski tečaj

Loading Map....

Datum in ura tečaja
Začetek tečaja: 13. 9. 2018
četrtek | 16:30 - 18:00

Lokacija:
Učilnica Ljubljana - Bežigrad (Jezikovna Akademija)


Konverzacijski tečaj nemščine je namenjen tistim, ki ste osnove nemškega jezika* že osvojili, a se vam vsakič, ko želite v nemščini izraziti svojo misel, nekoliko zatakne. Priružite se tečaju in se za vedno znebite treme ter spregovorite sproščeno in tekoče!

Na tečaju se bomo lotevali različnih zanimivih in aktualnih tem, skozi katere vas bodo vodili naši usposobljeni, dinamični in potrpežljivi učitelji. S pomočjo različnih tehnik in metod vam bodo predstavili uporabne fraze, s katerimi boste lažje organizirali svoj govor in se pokazali kot samozavesten sogovornik. Skozi širok nabor tem pa boste razširili tudi svoje besedišče in s tem izboljšali ne le tekočnost, temveč tudi kvaliteto vašega ustnega izražanja v nemščini.

Tisti, ki bi svoj čas kljub vsemu radi namenili tudi obnovitvi slovnice, pa se boste lahko dodatno lotili še nalog v brezplačni interaktivni spletni učilnici, do katere boste lahko dostopali preko svojega računalnika ali mobilnega telefona.

*Priporočeni nivo predznanja je vsaj A2.

Jezikovni tečaj bo potekal:

Enkrat tedensko
v prijetnem vzdušju.
Vsako sredo
od 19:00 do 20:30.
Hladna pijača, kava
in vsa gradiva v ceni.

Naročnina na paket jezikovnega izobraževanja vključuje:

Sodoben tečaj z dinamičnimi učitelji,
ki skrbijo za motivacijo.
Zanimive teme
za sproščeno komunikacijo.
Spletna učilnica
z interaktivnimi gradivi za dodatno utrjevanje znanja.

Kako potekata prijava in tečaj:

Ob prijavi na konverzacijski tečaj si izberete dolžino vezave: odločite se lahko za 1, 3, 6 ali 9 mesecev. Dlje kot ostanete z nami, večji je popust pri mesečni naročnini. Na mesec se lahko udeležite 4 konverzacijskih srečanj, skupno torej 8 učnih ur na mesec. Ker je tečaj namenjen izključno konverzaciji, so tematika, pa tudi učitelji, ki vodijo tečaj, vsak teden drugačni. Takšen tečaj je zato bolj fleksibilen in prav ničesar ne boste zamudili, če se kakšnega srečanja ne boste mogli udeležiti. Poleg tega boste imeli na tečaju možnost pogovora z različnimi sogovorniki – učitelji in udeleženci tečaja, kar vam omogoča komunikacijo, ki je enaka resničnim življenjskim pogovornim situacijam.

Preverite kdo bodo vaši učitelji:
Petra Krapež : Učiteljica angleščine

Petra Krapež

Učiteljica angleščine

Petra je jezikoslovka po izobrazbi in duši, ki pravi, da nov jezik odpre vrata v nov svet. Vanj vam bo pomagala vstopiti na zabaven, a strokoven način, ker ve, da jezik ni samo skupek slovničnih pravil, ampak čudovita mešanica besed, občutkov, slik, zgodb, okusov in še česa.

Petra je diplomirala na Oddelku za prevajalstvo Filozofske fakultete v Ljubljani, in sicer iz angleškega in italijanskega jezika. Je prevajalka in predavateljica tujih jezikov, ki uživa v delu z ljudmi in tem, da z njimi deli svoje znanje. Energično in sproščeno predavateljico, ki bo vaš tečaj napolnila z ustvarjalnostjo, lahko izven predavalnice srečate tudi v plezališču, v kinu, na dobrem koncertu ... skratka tam, kjer je lepo.

petra.krapez@jezikovna-akademija.si
Špela Janežič : Učiteljica angleščine in nemščine

Špela Janežič

Učiteljica angleščine in nemščine

Špela je mlada in ambiciozna učiteljica angleščine, ki se rada sooča z novimi izzivi. Kot nov izziv si je zastavila učiti prav vas, saj pravi, da zna biti poučevanje odraslih zanimivo in nepredvidljivo. Rada se šali, preteče 5 km do 4-krat na teden, peče nutelline mafine in potuje v London enkrat na leto.


Rok Škrlec : Učitelj angleščine

Rok Škrlec

Učitelj angleščine

Rok Škrlec je odprt in komunikativen študent anglistike in geografije na Filozofski fakulteti, sam sebe pa se opiše tudi kot ambicioznega. Prosti čas rad zapolni s prijatelji, z dobrimi filmi in s knjigami ter potovanji po celem svetu. Na tečajih angleščine bo tako dovolj zabave in zanimivosti.


Kristina Debernardi : Učiteljica angleščine in ruščine

Kristina Debernardi

Učiteljica angleščine in ruščine

Kristina je živahna študentka anglistike in rusistike, ki prihaja iz Kopra. Pol leta je preživela na izmenjavi v Sankt Peterburgu in izkusila pravo rusko zimo, pogosto pa jo pot zanese tudi v Anglijo, kjer rada raziskuje njeno podeželje in mesta. To ljubezen do angleškega in ruskega jezika zelo rada deli s svojimi tečajniki. V prostem času potuje, peče sladice, igra violino, čas pa si vzame tudi za sprehode ob morju.


Vita Leder : Učiteljica angleščine in francoščine

Vita Leder

Učiteljica angleščine in francoščine

Vita je prijazna, nasmejana in navihana učiteljica angleščine in francoščine. Po srcu je prava jezikoslovka, ki jezike, različne kulture in običaje narodov rada spoznava tudi na potovanjih. Sebe najraje opiše kot pravo tabornico, saj je zanesljiva in vedno z veseljem priskoči na pomoč.

vita.leder@jezikovna-akademija.si
Tjaša Lampret : Učiteljica angleščine

Tjaša Lampret

Učiteljica angleščine

Tjaša Lampret je učiteljica angleščine z večletnimi izkušnjami. Na svoji poklicni poti je imela priložnost delati z učenci različnih starosti, predznanja, interesov ter želja. Posledično se je oblikovala v učiteljico, ki je prilagodljiva in ki zna prisluhniti potrebam svojih slušateljev. Trenutno ji je v največji izziv poučevanje poslovne angleščine ter pripravljanje kandidatov za mednarodno priznane certifikate angleškega jezika.


Nika Raisa Štrukelj : Učiteljica angleščine (naravna govorka)

Nika Raisa Štrukelj

Učiteljica angleščine (naravna govorka)

Nika je rojena v Londonu, kjer je tudi študirala francosko in špansko književnost na University of Cambridge. Z jeziki se ukvarja od majhnega, izkušnje ima z delom v mednarodnih finančnih podjetjih, uživa pa v plesanju salse in v družbi svojih najbližjih.


Sanja Struna : Učiteljica angleščine

Sanja Struna

Učiteljica angleščine

Sanja je učiteljica angleščine in prevajalka, ki je svoje znanje angleškega jezika nadgradila tudi v času študentske izmenjave v ZDA. Ker verjame, da je treba svoja obzorja nenehno širiti, se je uspešno preizkusila tudi v managementu, veliko potuje, se uči novih tujih jezikov (trenutno je na meniju korejščina), dragoceni prosti čas pa zapolnjuje z dobrimi knjigami, kavicami ob Ljubljanici v družbi prijateljev, pisanjem člankov o filmu in preizkušanjem novih kuharskih receptov. Poleg poučevanja Sanja pri Jezikovni Akademiji skrbi tudi za bralce našega bloga.


Vanda Gabron : Učiteljica angleščine in francoščine

Vanda Gabron

Učiteljica angleščine in francoščine

Vanda je že od malih nog sanjarila, da bi postala učiteljica. Te ambicije so jo pripeljale do Filozofske fakultete v Ljubljani, kjer je končala študij angleščine in francoščine. Med študijem je nekaj časa preživela tudi v Franciji. Za sabo ima že osem let izkušenj na področju poučevanja tako doma kot na tujem (Anglija). Uživa v potovanjih in se tudi sama navdušuje nad učenjem jezikov, fascinirajo jo predvsem kulture in jeziki Daljnega vzhoda.


Barbara Fister : Učiteljica nemščine

Barbara Fister

Učiteljica nemščine

Barbara je jezike vzljubila že proti koncu osnovne šole, ko je začela sodelovati pri šolskem časopisu. Zato se je odločila za študij prevajalstva na ljubljanski Filozofski fakulteti, poleg nemščine in angleščine pa se v zadnjem času intenzivno loteva tudi nizozemščine.Trenutno poučuje in prevaja, svoj prosti čas pa posveča družini, prijateljem in fantu, s katerim rada odkrivata nove kraje in dežele.


Lucija Fabjančič : Učiteljica angleščine

Lucija Fabjančič

Učiteljica angleščine

Lucija zaključuje študij anglistike in umetnostne zgodovine na ljubljanski Filozofski fakulteti. Z vsako novo izkušnjo poučevanja odraslih in otrok vsakič znova ugotovi, kako čudovit poklic je to. Prosti čas rada preživlja v domačem kulturnem domu, obkrožena z otroki in drugimi mladimi. Čeprav ima neizmerno rada slovenščino, bi se želela naučiti tudi čim več drugih jezikov. Kadar ne govori, poje.


Dragana Stegić : Učiteljica angleščine, hrvaščine in srbščine (naravna govorka)

Dragana Stegić

Učiteljica angleščine, hrvaščine in srbščine (naravna govorka)

Dragana je rojena govorka srbščine in hrvaščine, po izobrazbi pa diplomirana profesorica angleščine​. Pohvali se lahko z večletnimi izkušnjami iz poučevanja najrazličnejših skupin, od predšolskih otrok do odraslih. Še posebej se razveseli, ko ​jo​ pokličejo bivši tečajniki in ji povedo, kako lepe spomine imajo na ​tečaj​ pod njenim vodstvom. Je ponosna lastnica certifikata “Critical Thinking in Global Challenges” Univerze v Oregonu, ki ga ​je ​kot edina udeleženka iz Slovenije pridobila po trimesečnem izobraževanju na daljavo. V zasebnem življenju najraje bere in piše kratke zgodbe.


Maruša But : Učiteljica angleščine in slovenščine

Maruša But

Učiteljica angleščine in slovenščine

Marušo ljubezen do jezika spremlja že od malih nog, zato z veseljem poučuje, prevaja in tudi lektorira. Pri urah se trudi, da so dinamične, zabavne ter kar se da prilagojene tečajnikom. Ko Maruša ne dela, se rada druži s prijatelji, bere knjige, pogleda kak dober film in pa speče torto (ali dve). Velikokrat pa jo lahko tudi ujamete, kako po Ljubljani s fotoaparatom lovi dobre kadre.


 • Vezava za
  1 mesec
 • skupaj 8 ur z učiteljem
 • popust: 0%
 • 65,90
  na mesec
 • *število mest je omejeno
 • Vezava za
  3 mesece
 • skupaj 24 ur z učiteljem
 • popust: 10%
 • 59,90 €
  na mesec
 •  
 • Vezava za
  6 mesecev
 • skupaj 48 ur z učiteljem
 • popust: 20% najbolj ugodno!
 • 52,90 €
  na mesec
 • Izberite svoj tečaj!


Novo! Plačajte cel tečaj vnaprej in prihranite!
Že pred začetkom tečaja poravnajte vsaj tri mesečne naročnine vnaprej in prihranite! Pokličite nas na 070 795 792 ali nam pišite na info@jezikovna-akademija.si
Pripeljite še prijatelja in prihranita kar 40 €!
Učite se tujega jezika skupaj s prijateljem ali družinskim članom in ob vpisu vama bomo podarili kar 40 € bonusa
Enostavno in brezskrbno plačevanje vaše mesečne naročnine!
Mesečno naročnino lahko poravnate tudi s pomočjo trajnega naloga (direktna obremenitev SEPA.)

Rezervacije

Vrsta naročnine Cena na mesec Rezerviraj št. mest:
Vezava za 6 mesecev
20 % popusta. Tečaj obiskujete šest mesecev.
52,90€
Vezava za 3 mesece
10 % popusta. Tečaj obiskujete tri mesece.
59,90€
Vezava za 1 mesec
Brez vezave, brez popusta. Kadarkoli se pridružite tečaju samo za en mesec.
65,90€

Prvo naročnino na tečaj lahko poravnate s plačilom po položnici ali osebno.

* S klikom na gumb "Vpišite se zdaj" se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja