Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Nemščina B1, Ljubljana, torek 19:00

Loading Map....

Datum in ura tečaja
Začetek tečaja: 11. 9. 2018
torek | 19:00 - 21:25

Lokacija:
Učilnica Ljubljana - Bežigrad (Jezikovna Akademija)


Tečaj nemščine na nivoju B1 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki vam nemščina ni tuja, vendar bi se radi pri sporazumevanju počutili še bolj domače in postali samozavesten govorec v prav vsaki situaciji. Tečaj vam bo pomagal pri tem, da se boste sposobni samostojno vključiti v pogovor, ki se bo nanašal na splošne teme, denimo pogovor o družini, vašem prostem času, delu ipd. Razumeli boste glavne stvari, s katerimi se srečujete na delu, v šoli ali prostem času. Prav tako boste ob uporabi standardnega jezika sposobni razumeti glavne misli radijskih in televizijskih oddaj, ki se bodo navezovale na vam znano tematiko oz. ki bodo v okviru vaših osebnih ali poklicnih zanimanj.

Nivo B1 je razdeljen na štiri stopnje:

A1 A2 B1 B2 C1 C2
Stopnja 1 Stopnja 3 Stopnja 6 Stopnja 10 Težavnost na tem nivoju je
individualno prilagojena
Stopnja 2 Stopnja 4 Stopnja 7 Stopnja 11
Stopnja 5 Stopnja 8 Stopnja 12
Stopnja 9 Stopnja 13

2 izberite ustrezno lokacijo in
termin in se vpišite
3 poklicali vas bomo in skupaj z vami poiskali primerno skupino

Glede na nivo vašega predznanja vas bomo po opravljenem brezplačnem testiranju uvrstili v eno izmed dveh stopenj.

Jezikovni tečaj z usposobljenim in simpatičnim učiteljem poteka po inovativni metodi hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem na spletu. S pomočjo te metode se boste na tečaju posvečali predvsem sproščeni komunikaciji, saj smo ugotovili, da pri večini tečajnikov ni ovira znanje, temveč strah pred uporabo jezika.

Jezikovni tečaj bo potekal:

Vsak torek
od 19:00 do 21:25
Enkrat tedensko
tri šolske ure na srečanje
Skupaj 36 učnih ur
za zaključek posamezne stopnje


Naročnina na paket jezikovnega izobraževanja vključuje*:

Sodoben tečaj z dinamičnim učiteljem
Poudarek na uporabi jezika in sproščeni komunikaciji.
Potrdilo o zaključeni stopnji
Na vašo željo vam potrdilo izdamo tudi v jeziku, ki ste se ga učili.
Spletna učilnica
Interaktivna gradiva za utrjevanje in preverjanje znanja.
* Cena gradiv ni vključena v ceno.


V okviru tečaja na nivoju B1 boste spoznali tematiko in besedišče tistih vsebinskih sklopov, ki vam bodo najbolj koristili pri premagovanju najpogostejših jezikovnih situacij. S slovničnega vidika se boste lotevali naprednejših slovničnih struktur, kot so predpreteklik, pogojne povedi v preteklosti in dvodelni vezniki.

Poudarek bo na naslednjih temah:

 • mediji in tehnologija
 • prehrana, šport in zdravje
 • izobraževanje in jeziki
 • politika in družba
 • umetnost in kultura


Ob koncu nivoja B1 boste na odlični poti k tekočemu izražanju v nemščini.

Na srečanjih z učiteljem boste razvijali predvsem svoje komunikacijske veščine, slovnico in besedišče pa boste usvajali skozi življenjske situacije, zabavne aktivnosti in igro vlog. Na tečaju pridobljeno znanje boste dodatno vadili s pomočjo interaktivne spletne učilnice, kjer boste vsak teden lahko dostopali do vaj in gradiva, preverili svoj napredek ali zastavili dodatna vprašanja.


Preverite kdo bodo vaši učitelji:
Meta Jesenko : Učiteljica nemščine

Meta Jesenko

Učiteljica nemščine

Meta je doštudirala angleščino in nemščino na ljubljanski Filozofski fakulteti. Že med študijem je nabirala izkušnje z inštruiranjem, s prevajanjem in poučevanjem. V prostem času rada potuje. Meni, da se pri učenju tujih jezikov počasi daleč pride, še posebej, če si vmes pozoren na bližnjice.

meta.jesenko@jezikovna-akademija.si
Martin Škorić : Učitelj nemščine

Martin Škorić

Učitelj nemščine

martin.skoric@jezikovna-akademija.si
Špela Janežič : Učiteljica angleščine in nemščine

Špela Janežič

Učiteljica angleščine in nemščine

Špela je mlada in ambiciozna učiteljica angleščine, ki se rada sooča z novimi izzivi. Kot nov izziv si je zastavila učiti prav vas, saj pravi, da zna biti poučevanje odraslih zanimivo in nepredvidljivo. Rada se šali, preteče 5 km do 4-krat na teden, peče nutelline mafine in potuje v London enkrat na leto.


Lidija Pestotnik : Učiteljica nemščine

Lidija Pestotnik

Učiteljica nemščine

Lidija je diplomirana germanistka in zaključuje magistrski študij na Filozofski fakulteti. Znanje nemščine je dodatno poglabljala na tečaju v Avstriji in na izmenjavi v Nemčiji. Izkušnje s poučevanjem nemščine je začela pridobivati prek poučevanja otrok, prav tako pa jo veseli tudi poučevanje odraslih. Čeprav je nežna duša, pričakuje od svojih tečajnikov veliko znanja, ki jim ga na zabaven način prenaša preko igre in konverzacije. Njene ure odpravljajo slabo voljo ter predsodke proti nemščini in lahko celo lajšajo glavobole. Prosti čas najraje preživlja v naravi, uživa pa tudi ob branju knjig. Zelo veliko ji pomenijo družina in pravi prijatelji.


Barbara Fister : Učiteljica nemščine

Barbara Fister

Učiteljica nemščine

Barbara je jezike vzljubila že proti koncu osnovne šole, ko je začela sodelovati pri šolskem časopisu. Zato se je odločila za študij prevajalstva na ljubljanski Filozofski fakulteti, poleg nemščine in angleščine pa se v zadnjem času intenzivno loteva tudi nizozemščine.Trenutno poučuje in prevaja, svoj prosti čas pa posveča družini, prijateljem in fantu, s katerim rada odkrivata nove kraje in dežele.


Petra Pilka : Učiteljica nemščine in slovenščine

Petra Pilka

Učiteljica nemščine in slovenščine

Petra je začela svoje večletne izkušnje na področju poučevanja obeh jezikov zbirati že v času študija. Pri svojih urah želi preko raznovrstnih iger, sproščenega vzdušja, zanimivih nalog, avtentičnih besedil in posnetkov še tako tihe tečajnike spodbuditi h govorjenju. Pri odgovorih na njena vprašanja stavek »Keine Ahnung« ne pride v poštev. Ko ne dela, je predvsem mama, ki rada skoči na kakšen hrib, potuje kamorkoli, kjer sta sonce in morje, in se uči novih jezikov.


Jasmina Noč : Učiteljica nemščine

Jasmina Noč

Učiteljica nemščine

Jasmina je po izobrazbi profesorica nemščine in zgodovine. Poučevanje ji predstavlja izziv, saj je vsaka ura drugačna in se lahko vedno kaj novega tudi sama nauči. Pouk zastavi čimbolj aktivno in kombinira različne metode, tako, da učne ure hitro minejo in so karseda raznolike. V prostem času steče v naravo ali v telovadnico. Izkoristi tudi vsako priložnost za raziskovanje novih kotičkov sveta in spoznavanje novih ljudi.


Magda Korbar Koren : Učiteljica nemščine (naravna govorka), priprava na izpite

Magda Korbar Koren

Učiteljica nemščine (naravna govorka), priprava na izpite

Magda se je rodila v Celovcu, kjer je obiskovala gimnazijo. Njena karierna pot je bila vse prej kot zgodba tipične učiteljice nemščine. Preden je začela poučevati, si je kruh namreč doma in v tujini služila z glasbo. Že v začetku učiteljske kariere se je poleg zahtevnih specializiranih tečajev za vodilne kadre podjetih osredotočila na tečaje, namenjene pripravam na opravljanje izpita za pridobitev certifikatov. Opravila je vse potrebne kvalifikacije in na Goethe Institutu postala uradna izpraševalka za ustni del izpita. Do potankosti pozna sestavo in potek izpitov na vseh stopnjah, na opravljanje izpita pa je do sedaj pripravila kar med 400 in 500 tečajnikov. Ima neverjeten občutek za ljudi, ki je kriv za to, da se tečajniki na njen tečaj vpišejo več let zapored, tudi po tem, ko so izpit že zdavnaj opravili.


Nastasija Horvat Petrik : Učiteljica nemščine

Nastasija Horvat Petrik

Učiteljica nemščine

Nastasija je študirala nemščino Filozofski fakulteti. Veselita jo pridobivanje in posredovanje novega znanja. Verjame, da mora biti učenje zabavno. Pouk pri njej je sproščen, obenem pa je do učencev korektna in si želi, da od ure čim več odnesejo. V prostem času se rada potepa po bukvarnah in knjižnicah. Obožuje sprehode po mestu, med katerimi vedno odkrije skrivne kotičke. Ob koncu dneva se najraje sprosti ob branju dobre fantazijske knjige, pitju črne kave, pisanju proze in risanju.


Nejc Lotrič : Učitelj nemščine

Nejc Lotrič

Učitelj nemščine

Nejc je po izobrazbi profesor nemščine. Že med študijem je začel s poučevanjem posameznikov in skupin. Svoje znanje je nadgradil še v času študentske izmenjave v Nemčiji. Na tečaje se zmeraj izvrstno pripravi in poskrbi da je snov podana na zanimiv, razgiban in hkrati razumljiv način. Tečajnikom zna zelo dobro prisluhniti in se prilagajati njihovemu tempu in željam. V svoje tečaje vključi čim več komunikacije in iger. V prostem času rad kolesari in vodi svojega kužka na sprehode.
 • 1
  mesec
 • brez
  vezave
 • skupaj 12 ur z učiteljem
 • popust: 0%
 • 99,90 €
  na mesec
 • *število mest je omejeno
 • 3
  mesece
 • vezava za 3 mesece
  1 stopnja
 • skupaj 36 ur z učiteljem
 • popust: 10%
 • 89,90 €
  na mesec
 •  
 • 6
  mesecev
 • vezava za 6 mesecev
  2 stopnji
 • skupaj 2 x 36 ur z učiteljem
 • popust: 20% najbolj ugodno!
 • 79,90 €
  na mesec
 • Vpiši se zdaj!
*Pri pouku uporabljamo učbenike in gradiva, ki niso vključena v ceno.
**Za izvedbo tečaja je potrebno minimalno število prijavljenih.


Novo! Plačajte cel tečaj vnaprej in prihranite!
Že pred začetkom tečaja poravnajte vsaj tri mesečne naročnine vnaprej in prihranite! Pokličite nas na 070 795 792 ali nam pišite na info@jezikovna-akademija.si
Pripeljite še prijatelja in prihranita kar 40 €!
Učite se tujega jezika skupaj s prijateljem ali družinskim članom in ob vpisu vama bomo podarili kar 40 € bonusa
Enostavno in brezskrbno plačevanje vaše mesečne naročnine!
Mesečno naročnino lahko poravnate tudi s pomočjo trajnega naloga (direktna obremenitev SEPA.)


Rezervacije

Vrsta naročnine Cena na mesec Rezerviraj št. mest:
Vezava za 6 mesecev
20 % popusta. Obiskujete dve stopnji - skupaj šest mesecev.
79,90€
Vezava za 3 mesece
10% popusta. Obiskujete eno stopnjo - skupaj tri mesece.
89,90€
En mesec - brez vezave
Brez vezave, brez popusta. Kadarkoli se pridružite tečaju samo za en mesec.
99,90€

Prvo naročnino na tečaj lahko poravnate s plačilom po položnici ali osebno.

* S klikom na gumb "Vpišite se zdaj" se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja