Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Angleščina A2, Ljubljana, sreda 16:30

Loading Map....

Datum in ura tečaja
Začetek tečaja: 12. 9. 2018
sreda | 16:30 - 18:55

Lokacija:
Gimnazija Vič


Tečaj angleščine na nivoju A2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki osnove jezika jezika že imate, a bi jih radi izpopolnili in nadgradili. Ob zaključenem nivoju se boste lahko sporazumevali v preprostih situacijah oz. se pogovarjali o vsakodnevnih stvareh, znašli pa se boste tudi v krajših družabnih pogovorih. Razumeli boste besedne zveze in pogosto besedišče, povezano z nakupovanjem, zaposlitvijo, z vašim življenjskim okoljem ipd. Prav tako boste sposobni razumeti glavno misel kratkih in jasno oblikovanih sporočil ter obvestil.

Nivo A2 je razdeljen na tri stopnje:

A1 A2 B1 B2 C1 C2
Stopnja 1 Stopnja 3 Stopnja 6 Stopnja 10 Težavnost na tem nivoju je
individualno prilagojena
Stopnja 2 Stopnja 4 Stopnja 7 Stopnja 11
Stopnja 5 Stopnja 8 Stopnja 12
Stopnja 9 Stopnja 13

2 izberite ustrezno lokacijo in
termin in se vpišite
3 poklicali vas bomo in skupaj z vami poiskali primerno skupino

Jezikovni tečaj z usposobljenim in simpatičnim učiteljem poteka po inovativni metodi hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem na spletu. S pomočjo te metode se boste na tečaju posvečali predvsem sproščeni komunikaciji, saj smo ugotovili, da pri večini tečajnikov ni ovira znanje, temveč strah pred uporabo jezika.

Jezikovni tečaj bo potekal:

Vsako sredo
od 16:30 do 18:55
Enkrat tedensko
tri šolske ure na srečanje
Skupaj 36 učnih ur
za zaključek posamezne stopnje


Naročnina na paket jezikovnega izobraževanja vključuje*:

Sodoben tečaj z dinamičnim učiteljem
Poudarek na uporabi jezika in sproščeni komunikaciji.
Potrdilo o zaključeni stopnji
Na vašo željo vam potrdilo izdamo tudi v jeziku, ki ste se ga učili.
Spletna učilnica
Interaktivna gradiva za utrjevanje in preverjanje znanja.
* Cena gradiv ni vključena v ceno.


V okviru tečaja na nivoju A2 boste spoznali besedišče s področja družine, službe, potovanja, vsakodnevnih dejavnosti in nakupovanja.

Poudarek bo na naslednjih temah:

 • družina
 • služba in delo
 • opis dneva
 • služba in delo
 • prostočasne dejavnosti in zanimanja
 • hiša in pohištvo
 • v restavraciji
 • v hotelu


Ob koncu nivoja A2 boste obvladali različne uporabne fraze za sporazumevanje v najpomembnejših vsakodnevnih situacijah. Naučili se boste, kako pravilno uporabljati zaimke in predloge, stopnjevati pridevnike in tvoriti različne glagolske čase (kot sta na primer enostavni preteklik in pretekli deležnik).

Na srečanjih z učiteljem boste razvijali predvsem svoje komunikacijske veščine, slovnico in besedišče pa boste usvajali skozi življenjske situacije, zabavne aktivnosti in igro vlog. Na tečaju pridobljeno znanje boste dodatno vadili s pomočjo interaktivne spletne učilnice, kjer boste vsak teden lahko dostopali do vaj in gradiva, preverili svoj napredek ali zastavili dodatna vprašanja.


Preverite kdo bodo vaši učitelji:
Petra Krapež : Učiteljica angleščine

Petra Krapež

Učiteljica angleščine

Petra je jezikoslovka po izobrazbi in duši, ki pravi, da nov jezik odpre vrata v nov svet. Vanj vam bo pomagala vstopiti na zabaven, a strokoven način, ker ve, da jezik ni samo skupek slovničnih pravil, ampak čudovita mešanica besed, občutkov, slik, zgodb, okusov in še česa.

Petra je diplomirala na Oddelku za prevajalstvo Filozofske fakultete v Ljubljani, in sicer iz angleškega in italijanskega jezika. Je prevajalka in predavateljica tujih jezikov, ki uživa v delu z ljudmi in tem, da z njimi deli svoje znanje. Energično in sproščeno predavateljico, ki bo vaš tečaj napolnila z ustvarjalnostjo, lahko izven predavalnice srečate tudi v plezališču, v kinu, na dobrem koncertu ... skratka tam, kjer je lepo.

petra.krapez@jezikovna-akademija.si
Špela Janežič : Učiteljica angleščine in nemščine

Špela Janežič

Učiteljica angleščine in nemščine

Špela je mlada in ambiciozna učiteljica angleščine, ki se rada sooča z novimi izzivi. Kot nov izziv si je zastavila učiti prav vas, saj pravi, da zna biti poučevanje odraslih zanimivo in nepredvidljivo. Rada se šali, preteče 5 km do 4-krat na teden, peče nutelline mafine in potuje v London enkrat na leto.


Rok Škrlec : Učitelj angleščine

Rok Škrlec

Učitelj angleščine

Rok Škrlec je odprt in komunikativen študent anglistike in geografije na Filozofski fakulteti, sam sebe pa se opiše tudi kot ambicioznega. Prosti čas rad zapolni s prijatelji, z dobrimi filmi in s knjigami ter potovanji po celem svetu. Na tečajih angleščine bo tako dovolj zabave in zanimivosti.


Kristina Debernardi : Učiteljica angleščine in ruščine

Kristina Debernardi

Učiteljica angleščine in ruščine

Kristina je živahna študentka anglistike in rusistike, ki prihaja iz Kopra. Pol leta je preživela na izmenjavi v Sankt Peterburgu in izkusila pravo rusko zimo, pogosto pa jo pot zanese tudi v Anglijo, kjer rada raziskuje njeno podeželje in mesta. To ljubezen do angleškega in ruskega jezika zelo rada deli s svojimi tečajniki. V prostem času potuje, peče sladice, igra violino, čas pa si vzame tudi za sprehode ob morju.


Vita Leder : Učiteljica angleščine in francoščine

Vita Leder

Učiteljica angleščine in francoščine

Vita je prijazna, nasmejana in navihana učiteljica angleščine in francoščine. Po srcu je prava jezikoslovka, ki jezike, različne kulture in običaje narodov rada spoznava tudi na potovanjih. Sebe najraje opiše kot pravo tabornico, saj je zanesljiva in vedno z veseljem priskoči na pomoč.

vita.leder@jezikovna-akademija.si
Tjaša Lampret : Učiteljica angleščine

Tjaša Lampret

Učiteljica angleščine

Tjaša Lampret je učiteljica angleščine z večletnimi izkušnjami. Na svoji poklicni poti je imela priložnost delati z učenci različnih starosti, predznanja, interesov ter želja. Posledično se je oblikovala v učiteljico, ki je prilagodljiva in ki zna prisluhniti potrebam svojih slušateljev. Trenutno ji je v največji izziv poučevanje poslovne angleščine ter pripravljanje kandidatov za mednarodno priznane certifikate angleškega jezika.


Nika Raisa Štrukelj : Učiteljica angleščine (naravna govorka)

Nika Raisa Štrukelj

Učiteljica angleščine (naravna govorka)

Nika je rojena v Londonu, kjer je tudi študirala francosko in špansko književnost na University of Cambridge. Z jeziki se ukvarja od majhnega, izkušnje ima z delom v mednarodnih finančnih podjetjih, uživa pa v plesanju salse in v družbi svojih najbližjih.


Sanja Struna : Učiteljica angleščine

Sanja Struna

Učiteljica angleščine

Sanja je učiteljica angleščine in prevajalka, ki je svoje znanje angleškega jezika nadgradila tudi v času študentske izmenjave v ZDA. Ker verjame, da je treba svoja obzorja nenehno širiti, se je uspešno preizkusila tudi v managementu, veliko potuje, se uči novih tujih jezikov (trenutno je na meniju korejščina), dragoceni prosti čas pa zapolnjuje z dobrimi knjigami, kavicami ob Ljubljanici v družbi prijateljev, pisanjem člankov o filmu in preizkušanjem novih kuharskih receptov. Poleg poučevanja Sanja pri Jezikovni Akademiji skrbi tudi za bralce našega bloga.


Vanda Gabron : Učiteljica angleščine in francoščine

Vanda Gabron

Učiteljica angleščine in francoščine

Vanda je že od malih nog sanjarila, da bi postala učiteljica. Te ambicije so jo pripeljale do Filozofske fakultete v Ljubljani, kjer je končala študij angleščine in francoščine. Med študijem je nekaj časa preživela tudi v Franciji. Za sabo ima že osem let izkušenj na področju poučevanja tako doma kot na tujem (Anglija). Uživa v potovanjih in se tudi sama navdušuje nad učenjem jezikov, fascinirajo jo predvsem kulture in jeziki Daljnega vzhoda.


Barbara Fister : Učiteljica nemščine

Barbara Fister

Učiteljica nemščine

Barbara je jezike vzljubila že proti koncu osnovne šole, ko je začela sodelovati pri šolskem časopisu. Zato se je odločila za študij prevajalstva na ljubljanski Filozofski fakulteti, poleg nemščine in angleščine pa se v zadnjem času intenzivno loteva tudi nizozemščine.Trenutno poučuje in prevaja, svoj prosti čas pa posveča družini, prijateljem in fantu, s katerim rada odkrivata nove kraje in dežele.


Lucija Fabjančič : Učiteljica angleščine

Lucija Fabjančič

Učiteljica angleščine

Lucija zaključuje študij anglistike in umetnostne zgodovine na ljubljanski Filozofski fakulteti. Z vsako novo izkušnjo poučevanja odraslih in otrok vsakič znova ugotovi, kako čudovit poklic je to. Prosti čas rada preživlja v domačem kulturnem domu, obkrožena z otroki in drugimi mladimi. Čeprav ima neizmerno rada slovenščino, bi se želela naučiti tudi čim več drugih jezikov. Kadar ne govori, poje.


Dragana Stegić : Učiteljica angleščine, hrvaščine in srbščine (naravna govorka)

Dragana Stegić

Učiteljica angleščine, hrvaščine in srbščine (naravna govorka)

Dragana je rojena govorka srbščine in hrvaščine, po izobrazbi pa diplomirana profesorica angleščine​. Pohvali se lahko z večletnimi izkušnjami iz poučevanja najrazličnejših skupin, od predšolskih otrok do odraslih. Še posebej se razveseli, ko ​jo​ pokličejo bivši tečajniki in ji povedo, kako lepe spomine imajo na ​tečaj​ pod njenim vodstvom. Je ponosna lastnica certifikata “Critical Thinking in Global Challenges” Univerze v Oregonu, ki ga ​je ​kot edina udeleženka iz Slovenije pridobila po trimesečnem izobraževanju na daljavo. V zasebnem življenju najraje bere in piše kratke zgodbe.


Maruša But : Učiteljica angleščine in slovenščine

Maruša But

Učiteljica angleščine in slovenščine

Marušo ljubezen do jezika spremlja že od malih nog, zato z veseljem poučuje, prevaja in tudi lektorira. Pri urah se trudi, da so dinamične, zabavne ter kar se da prilagojene tečajnikom. Ko Maruša ne dela, se rada druži s prijatelji, bere knjige, pogleda kak dober film in pa speče torto (ali dve). Velikokrat pa jo lahko tudi ujamete, kako po Ljubljani s fotoaparatom lovi dobre kadre.
 • 1
  mesec
 • brez
  vezave
 • skupaj 12 ur z učiteljem
 • popust: 0%
 • 99,90 €
  na mesec
 • *število mest je omejeno
 • 3
  mesece
 • vezava za 3 mesece
  1 stopnja
 • skupaj 36 ur z učiteljem
 • popust: 10%
 • 89,90 €
  na mesec
 •  
 • 6
  mesecev
 • vezava za 6 mesecev
  2 stopnji
 • skupaj 2 x 36 ur z učiteljem
 • popust: 20% najbolj ugodno!
 • 79,90 €
  na mesec
 • Vpiši se zdaj!
*Pri pouku uporabljamo učbenike in gradiva, ki niso vključena v ceno.
**Za izvedbo tečaja je potrebno minimalno število prijavljenih.


Novo! Plačajte cel tečaj vnaprej in prihranite!
Že pred začetkom tečaja poravnajte vsaj tri mesečne naročnine vnaprej in prihranite! Pokličite nas na 070 795 792 ali nam pišite na info@jezikovna-akademija.si
Pripeljite še prijatelja in prihranita kar 40 €!
Učite se tujega jezika skupaj s prijateljem ali družinskim članom in ob vpisu vama bomo podarili kar 40 € bonusa
Enostavno in brezskrbno plačevanje vaše mesečne naročnine!
Mesečno naročnino lahko poravnate tudi s pomočjo trajnega naloga (direktna obremenitev SEPA.)


Rezervacije

Vrsta naročnine Cena na mesec Rezerviraj št. mest:
Vezava za 6 mesecev
20 % popusta. Obiskujete dve stopnji - skupaj šest mesecev.
79,90€
Vezava za 3 mesece
10% popusta. Obiskujete eno stopnjo - skupaj tri mesece.
89,90€
En mesec - brez vezave
Brez vezave, brez popusta. Kadarkoli se pridružite tečaju samo za en mesec.
99,90€

Prvo naročnino na tečaj lahko poravnate s plačilom po položnici ali osebno.

* S klikom na gumb "Vpišite se zdaj" se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja