Sodobno orodje, s katerim smo jezikovno izobraževanje popeljali na novo raven.

 • Z raziskavo trga smo ugotovili, da se zdi udeležencem ukvarjanje z zastarelimi fotokopijami delovnih listov, pregledovanjem rezultatov domačih nalog in samostojno reševanje vaj na tečaju potrata časa in energije.

 • Zato smo del učnega procesa preselili iz tečaja v spletno učilnico. Na tečaju imamo tako več časa za konverzacijo. Del tečaja pa tečajniki sami opravijo na sodoben način.

Spletna učilnica je super!

Spletna učilnica mi je pomagala, da sem snov lahko ponavljala tudi kadar nisem bila na tečaju. Tako sem si lahko več zapomnila, vsa snov se mi je bolj vtisnila v spomin.

– tečajnica iz Ptuja

Spletna učilnica mi je posebno prav prišla, ko zaradi bolezni nisem mogla obiskovati tečaja – s spletno učilnico sem utrjevala in ponavljala snov, da mi povratek nazaj ni predstavljal večjih težav.

– tečajnica iz Kranja

Tudi če kdaj ne utegnete priti na tečaj vam bo spletna učilnica pomagala pregledati vsebine, ki ste jih zamudili in s pomočjo vaj nadoknaditi zamujeno.

Če se odločite za nekajmesečni premor v jezikovnem izobraževanju, pa vam kot našemu članu dostop do spletne učilnice ostane tudi, ko niste aktivno vpisani v jezikovni tečaj.

 

Spletna učilnica omogoča učenje tujih jezikov preko spleta, tudi na mobilnih napravah. Učenje angleščine, nemščine ali drugih jezikov preko spleta izvajamo s pomočjo interaktivnih vaj.

Interaktivna spletna učilnica vam omogoča:

Utrjevanje znanja pridobljenega na tečaju s pomočjo interaktivnih gradiv.

w

Komunikacijo z učiteljem skozi relevantna vprašanja povezana s snovjo.

i

Pregledovanje vsebin, ki ste jih že jemali in predogled prihajajočih lekcij.

Preverjanje pridobljenega znanja in napredka iz lekcije v lekcijo.

Poglabljanje znanja s pomočjo priročnih orodij kot so slovar, dodatne vsebine ali vprašalniki.

Zabavo in užitek pri spoznavanju novega jezika tudi doma.

Za demo predstavitev spletne učilnice izpolnite spodnji obrazec:

  Ime in priimek

  Email

  Strinjam se s splošnimi pogoji.


  Po prijavi na seznam uporabnikov spletne učilnice vam bomo občasno poslali kakšno prijazno sporočilo, ki bi vas utegnilo zanimati.

  Brez skrbi, vedno se lahko odjavite iz seznama prejemnikov, če vam naša sporočila ne bodo všeč.