SEPA SDD direktna bremenitev

Enostavno plačilo s trajnim nalogom

Kaj je direktna obremenitev SEPA?

SEPA direktna obremenitev (SDD) je plačilna storitev, s katero se z vašega tekočega računa samodejno poravnajo denarne obveznosti do prejemnikov plačil. To je odličen način za plačevanje ponavljajočih se obveznosti, saj prejemnika v naprej pooblasite, da z vašega osebnega računa za vas mesečno in za določeno časovno obdobje poravnava vnaprej določene enake zneske. Skrb, da bi na plačilo vaše mesečne naročnine pozabili, je tako odveč, misli pa lahko popolnoma posvetite zgolj vašemu jezikovnemu napredku.

 

Prednosti direktne obremenitve:

  • Direktna obremenitev vam omogoča enostavno brezgotovinsko plačilo mesečne naročnine na jezikovni tečaj na dogovorjeni dan.
  • Ni vam treba skrbeti, da bi pozabili na rok plačila.
  • Prihranili boste na dragocenem času, saj vam ni treba izpolnjevati UPN naloga ali čakati v vrsti na banki.
  • Takšen način plačila je popolnoma varen in zanesljiv, saj lahko v primeru napake pri banki prekličete izvršitev plačila.

Kaj morate storiti, če želite vašo mesečno naročnino poravnati preko trajnega naloga?

Postopek je izredno preprost. Vse kar morate storiti je, da v spodnji obrazec vpišete svoje podatke. Nekdo iz naše ekipe vas bo poklical in odgovoril na vaša morebitna vprašanja. Na tečaju ali v naši pisarni boste nato izpolnili obrazec za plačilo preko direktne obremenitve SEPA, s katerim boste Jezikovno Akademijo pooblastili, da vaš tekoči račun mesečno bremeni za znesek mesečne naročnine.

Želim omogočiti plačilo preko SEPA SDD direktne bremenitve:

Strinjam se s splošnimi pogoji.