Poletni jezikovni tečaji za odrasle 2019

Oglejte si pestro ponudbo poletnih jezikovnih tečajev za odrasle in to poletje izkoristite za usvajanje novih znanj za prihodnost!

konverzacijski tečaj angleščine

Konverzacijski tečaji

Poletni konverzacijski tečaj angleščine oziroma nemščine: 16 srečanj – skupaj 32 ur z učiteljem.

Izberite svoj paket in obiskujte tečaj kadarkoli lahko!

intenzivni jezikovni tečaj

Intenzivni jezikovni tečaji

14-dnevni intenzivni jezikovni tečaj – izbirate lahko med 4 tujimi jeziki!

Tečaj poteka 3-krat tedensko po 3 šolske ure. Skupaj 18 ur z učiteljem v le 2 tednih!

konverzacijski tečaj nemščine

Poslovni jezikovni tečaji

6 sklopov poslovne komunikacije v nemščini oziroma angleščini. 3-krat tedensko po 3 šolske ure. Skupaj 18 ur z učiteljem in brezplačen dostop do spletne učilnice z dodatnimi gradivi.

1. Poletni tečaj konverzacije

Za tiste, ki imate že dokaj dobro znanje tujega jezika, letos ponovno izvajamo konverzacijske tečaje v angleščini ali nemščini, kjer boste v razponu dveh mesecev lahko obiskali 16 srečanj in v tem času pošteno napredovali na področju govornega izražanja in besednega zaklada! Tečaj je zasnovan tako, da se vašim poletnim urnikom povsem prilagodi. Zakupite določeno število srečanj in na tečaj pridete zgolj kadar lahko!

2. Poletni intenzivni tečaji

Za vse tiste, ki v tem trenutku ciljate predvsem na hiter napredek, izvajamo 14-dnevne intenzivne jezikovne tečaje v kar štirih jezikih! Gre za tečaj, ki vas bo v le šestih intenzivnih srečanjih opremil z največ svežega znanja!

3. Poletni poslovni tečaji

V našo ponudbo smo letošnje poletje prvič vključili tudi intenzivne poslovne tečaje! Gre za tečaj poslovne nemščine in tečaj poslovne angleščine. Veščine uspešne poslovne komunikacije namreč vključujejo številna specifična znanja, kot so pisanje e-pošte, poslovni telefonski pogovor, vodenje sestankov, priprava dokumentacije, pogajanja…

6 različnih sklopov rabe poslovnega jezika boste lahko to poletje obravnavali na 14-dnevnem intenzivnem poslovnem tečaju! Na voljo so 4 termini.

Poletje je ravno pravi čas, da izkoristite zatišje in izboljšate svoje jezikovne kompetence!

Ste vedeli, da pester poletni program izvajamo tudi za OTROKE?

Izbirate lahko med Aktivnimi jezikovnimi počitnicami ali Jezikovnimi počitnicami v ZOO Ljubljana!

aktivne jezikovne počitnice

Aktivne jezikovne počitnice v angleščini

Za otroke od 5 do 15 let v prostorih Jezikovne Akademije. Delavnice v angleščini po pospremil pester program različnih športnih aktivnosti!

jezikovne-počitnice-zoo-jpg

Jezikovne počitnice v živalskem vrtu

V sodelovanju z ZOO Ljubljana otrokom to poletje ponovno omogočamo nepozabno doživejte! Učenje angleščine ob spoznavanju najrazličnejših živalskih vrst – v živo!

Zagotovite si -20% popusta v času zgodnjih prijav!

Na številne poletne tečaje ponujamo -20% popusta v času zgodnjih prijav! Pokličite nas na 070 795 792 in si zagotovite -20%!