learn-3653430_1920-980x554

OBVESTILO: Do nadalnjega jezikovni tečaji potekajo od doma

Spoštovani tečajniki,

v zadnjih dneh je vse več govora o novem korona virusu, ki se je pojavil in se širi tudi pri nas. Neizogibno je, da trenutne razmere vplivajo na prav vse aspekte našega vsakdana, zatorej je nujno, da se temu tudi prilagodimo. Pri Jezikovni Akademiji se zavedamo, da je v času epidemije ključna higiena. Vsi ste verjetno že opazili, da pridno razkužujemo naše učilnice, v stavbi imamo nameščenih več razkuževalnikov, nalepili smo nekaj kratkih navodil, ki prav vse obiskovalce opozarjajo na tisto najosnovnejše, kar lahko naredimo vsi. Tako učilnice kot pisarne z zaposlenimi redno prezračujemo, skrbimo za higieno v sanitarijah; želimo pa poudariti, da tem smernicam sledimo vselej in jim bomo sledili tudi, ko se situacija umiri!

Ker pa nam je vaše zdravje, zdravje naših partnerjev in sodelavcev vselej na prvem mestu, smo se v luči trenutnih razmer kljub vsemu odločili, da do nadaljnjega vse naše storitve opravljamo prilagojeno. Potrebni sta previdnost in uvidevnost do ostalih, da se število obolelih ne poveča.

Ni nujno, da se vsi izobraževalni programi povsem prekinejo, če dandanes obstajajo tudi druge možnosti. Odločili smo se, da vsem tečajnikom omogočimo in predlagamo udobno, predvsem pa varno učenje tujih jezikov kar iz domačega gnezda. Pripravili smo celovit program, ki omogoča tečaje na daljavo.

Predavanj se tako lahko od ponedeljka, 16.3.2020, dalje udeležujete preko videokonferenc s pomočjo Google Hangouts ali Skypa. Naši učitelji bodo z veseljem delili znanje z vami – tudi na daljavo! Gradiva vam bodo dostopna preko maila, seveda pa bomo vsem udeležencem odobrili tudi dostop do naše spletne učilnice, ki je že polna interaktivnih vaj. Učitelji bodo na ta način vselej na tekočem z vašim delom in vas bodo usmerjali individualno, da bo napredek kljub trenutnim oteženim razmeram, kar največji!

Želimo seveda si, da bi se kmalu spet srečali na urah, se kaj novega naučili, poklepetali…

do takrat pa obljubimo, da bo ONLINE še toliko zabavneje!

Ostanite zdravi,

vaša Jezikovna Akademija.

*V primeru kakršnih koli vprašanj smo vselej dosegljivi na telefonski številki 070 795 792 in na elektronskem naslovu: [email protected].

učenje od doma, učenje od doma

Ne zamudi poučnih in zabavnih prispevkov na našem blogu!

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2