Mnenja udeležencev

Mnenja udeležencev o jezikovnih tečajih.

Naši naročniki nam v povrečju namenijo oceno 4,78 od 5.

In to ni naključje.

Naloga naše ekipe je, da na eni strani skrbi za delo z učitelji in na drugi strani za delo z naročniki. Obe nalogi jemljemo izredno resno in vsaka od njiju ima svojega skrbnika.

Delo z učitelji

Vsi naši učitelji pred začetkom tečaja opravijo pripravo na jezikovni tečaj ter preverjanje kompetenc. Z našo ekipo sodelujejo le učitelji s primerno izobrazbo in izkušnjami.

A to je šele začetek. Z vsakim učiteljem izvajamo redne obiske na tečaju, t.i. hospitacije, sestanke 1:1 in redno dodatno izobraževanje.

Na hospitacijah ocenjujemo predvsem naslednje:

  • struktura učne in pestrost uporabljenih učnih metod,
  • aktivna udeležba učencev, primernost učnih metod glede na cilj naloge,
  • jasnost razlage in kakovost dodatnih učnih gradiv, ki jih učitelj uporabi poleg predpisanih učbenikov.
Urška Plevnik, vodja izobraževanj

Urška Plevnik, vodja izobraževanj

Skrbi za naše učiteljice in učitelje s strokovnimi izkušnjami in ljubečim prisotopom.

Delo z naročniki

Vsem udeležencem jezikovnih tečajev vsak mesec posredujemo različne ankete s katerimi preverjamo njihovo zadovoljstvo z jezikovnim tečajem, ki ga obiskujejo.

Ankete so kratke in praktične, uporabniki pa v anketah pogosto zapišejo tudi pohvalo za učitelje ali ekipo v pisarni.

V anketah preverjamo tri ključne komponente:

  • zadovoljstvo z delom učitelja na jezikovnem tečaju,
  • ustreznost lokacije, urnika in načina izvedbe tečaja,
  • zadovoljstvo z delom naše ekipe, obveščanjem in organizacijo.

 

 

Izjave naročnikov so zbrane s pomočjo anonimnih anket, zato so večinoma žal brez imen avtorjev.

Sara Žitko, koordinator tečajev

Sara Žitko, koordinator tečajev

Skrbi, da so vsi udeleženci jezikovnih tečajev ob pravem času, na pravem kraju in nasmejani.

Mnenja udeležencev o jezikovnih tečajih

Zelo priljubljena profesorica Nina, ki zna na preprost način obrazložiti pomen, s preprostim pristopom nam pomaga, da se naučimo novih angleških besed …(preberi celo izjavo)

Odlična učiteljica, njen način dela je super! Glede na znanje skupine pripravi ustrezne vaje – predlogi, fraze … Vse pohvale in le najboljše besede …(preberi celo izjavo)

Zelo sem zadovoljna z celotno izvedbo tečaja, predvsem bi pohvalila našo predavateljico Iris. Že kar komaj čakam, da jeseni nadaljujemo …

Izredna strokovna usposobljenost učiteljice Silvije, kar je za učenje odraslih zelo pomembno. Sprotno prilagajanje metod učenja, utrjevanje. Ko sem že …(preberi celo izjavo)

Odličen učitelj, odlična tematika, povezana s tistim kar res potrebuješ za osnovno sporazumevanje sprva v kontaktu z nemško govorečimi, v nadaljevanju …(preberi celo izjavo)

S tečajem sem zelo zadovoljen, kot tudi z učiteljico Alenko, ki nam je na zelo lep način predstavila učno snov. Tečaj z veseljem priporočam tudi drugi …(preberi celo izjavo)

Obiskovala sem tečaj španščine, ki je bil pester, poln različnih pristopov, gradivo je bilo bogato in slikovito. Predvsem bi pohvalila učiteljico Boja …(preberi celo izjavo)

Najbolj všeč so mi bile igre v razredu in trampolin. Všeč mi je bilo, da smo se veliko pogovarjali o živalih in ker sem spoznal novega prijatelja.

Spreminjajo tog in zastarel trg tujih jezikov.

Tečaj pri jezikovni Akademiji bi priporočala vsakemu, ki si želi hitro naučiti osnovne stvari, brez nepotrebnega balasta. Všeč mi je ker se učimo res …(preberi celo izjavo)

Predavateljica zelo dobro pripravlja snov glede na naše strokovne potrebe in predhodno znanje. Dobro sodeluje z nami in išče naše povratne informacije …(preberi celo izjavo)

Na tečaju angleščine sem obnovila veliko besed in slovnice. Pogovarjali smo se tudi o zadevah, ki nam koristijo v poslu, vse je bilo v redu in razumlj …(preberi celo izjavo)

Všeč mi je predvsem osebni pristop učitelja Gašperja in motiviranost. Tudi njegova strokovnost je na visokem nivoju.

Pohvalila bi uporabo sodobnih učnih pripomočkov: internet, Youtube, komuniciranje preko e-maila …

Tina je umirjena, zna nas motivirati, vzpodbujati. Zna se hitro prilagoditi situaciji. Na tečaju ne pogrešam ničesar. Upam, da jeseni sledi nadaljevan …(preberi celo izjavo)

Pohvalil bi strokovnost in dobre pedagoške spretnosti predavateljice Sanje.

Tak način predavanja mi je zelo všeč. Učitelj snov podaja razumljivo, pozitivno je tudi to, da je skupina majhna. Predavatelj sproti popravlja izgovor …(preberi celo izjavo)

Znanje, ki sem ga pridobila, mi v celoti koristi. Zadovoljna sem s tečajem in učiteljico Alenko. Najbolj všeč mi je bilo to, da smo vse dovolj ponavlj …(preberi celo izjavo)

Vse je super, res zadovoljen z izborom učitelja in pristopom k učenju.

Moja učiteljica je prijazna, z njo je možno komunicirati tako osebno, kakor po e-pošti. Sem starejša tečajnica in je z mano zelo potrpežljiva, zna poh …(preberi celo izjavo)

Tečaj je primeren za pričetek učenja tujega jezika ali pa za hitro obnovitev osnovnega znanja jezika.

Všeč mi je strukturirano vodenje tečaja, pedavateljica točno ve, kaj se bo delalo naslednjih petnajst minut, všeč mi je, da ni veliko domačih nalog, d …(preberi celo izjavo)

Želela bi pohvaliti učiteljico francoščine Vesno, ki je zelo prijetna, simpatična, spontana in prilagodljiva, obenem pa izredno profesionalna in delov …(preberi celo izjavo)

Všeč sta mi sproščenost in pozitivna energija na tečaju.

Nemščina je bila dolgo časa zame jezik, ki mi nikakor ni šel v uho. Na tečaju Jezikovne Akademije pa se je to spremenilo – seveda zaradi pozitivnega i …(preberi celo izjavo)

Naš učitelj je bil resnično odličen! Na zabaven in prijeten način nas je uspel motivirati, predelali smo precej gradiva in odnesli največ, kar se da. …(preberi celo izjavo)

Jezikovno Akademijo sem izbrala zaradi mladih ljudi, ki poučujejo. Mislila sem si, tudi če bom na tečaju naredila napako, zadrega ne bo velika, saj so …(preberi celo izjavo)

Odlična jezikovna šola. Predvsem je velik plus to, da imate skupine z malo tečajniki in zelo veliko odneseš od tečaja. Ob enem pa naj pohvalim našo uč …(preberi celo izjavo)

Ure angleščine so bile enkratne. Naša učiteljica Kristina je skozi igre in zabavne aktivnosti poskrbela za sproščeno vzdušje, dala nam je vedeti, da j …(preberi celo izjavo)

Poučevanje je zanimivo, ker se menjavajo aktivnosti (reševanje različnih nalog, igre, besedne igre, slovnica – vedno po malo kaj novega, ponavljanje o …(preberi celo izjavo)

Odlična učiteljica, njen način dela je super! Glede na znanje skupine pripravi ustrezne vaje – predlogi, fraze … Vse pohvale in le najboljše besede za …(preberi celo izjavo)

Všeč mi je bila angleška pesmica in zgodbica. Všeč so mi bile živali, še posebej morski levi. Všeč mi je bila malica, ko smo jedli sadje.

Učiteljica je super, snov razloži razumljivo in primerno za začetnike. Veliko vadimo tudi ustno, kar je pomembno pri učenju jezika. Gradiva so ustrezn …(preberi celo izjavo)

Všeč mi je bilo, da je bil tečaj prilagojen našim potrebam. S tečajem sem bila zadovoljna.

Všeč mi je možnost prilagoditve vrste snovi glede na potrebe in želje podjetja. Zame osebno pa je najpomembnejši pristop mentorja, ki je odličen.

Učitelj je super, učimo se na raznih primerih, vsi prisotni smo vklučeni v predavanja. Če je snov težje razumljiva nam jo z veseljem in brez težav še …(preberi celo izjavo)

Ker smo majhna skupina lahko sproti vse vprašaš in je prijetno delati. Vedno si v središču dogajanja in nekako “moraš” sodelovati.

V podjetju Bisnode sem med drugim odgovorna za marketing in PR na tržišču BiH, zato je znanje bosanskega jezika zame ključno. Tamara iz Jezikovne Akad …(preberi celo izjavo)

To je bil moj prvi skupinski jezikovni tečaj. Sem zelo zadovoljen. Smo prijetna majhna skupina. Špela je super učiteljica.

S tečajem sem res zelo zadovoljna. Učiteljica Iris zelo lepo in na pravi način razloži snov, tako da tudi jaz, ki se prvič učim nemško, dohitevam in r …(preberi celo izjavo)

Vsakič osvojimo veliko novih besed in fraz, podajanje snovi je zelo dinamično in zanimivo. V naši domeni pa je, da si jih tudi zapomnimo. Predavatelji …(preberi celo izjavo)

Zelo sem zadovoljen tako z izvedbo tečaja kot z usposobljenostjo in prijaznostjo profesorice 🙂

S tečajem nemščine sem zares zelo zadovoljna, saj sem se v izjemno kratkem času že ogromno naučila. Meta je odlična profesorica. Njene ure so zanimive …(preberi celo izjavo)

Tečaj je super, skupina super, Tjaša nas potrpežljivo pelje skozi ure. Po napornih službenih obveznostih mi je druženje s skupino in učenje pod Tjašin …(preberi celo izjavo)

S tečajem sem pridobila točno tisto, kar sem pričakovala in želela. Pohvalila bi učiteljico Tino.

Včeraj sem v Celju pričela z intenzivnim poletnim tečajem angleščine. Izredno sem vesela, da sem se prijavila, saj je tečaj presegel moja pričakovanja …(preberi celo izjavo)

S tečajem angleškega jezika sem zelo zadovoljna, ker raziskujemo in spoznavamo strokovne izraze, ki so zelo specifični in jih je težko najti v slovarj …(preberi celo izjavo)

Všeč mi je bilo spoznavanje živali in njihovih lastnosti. In ko smo se na zabaven način učili angleščino z učiteljico Špelo.

Pohvalila bi učiteljico Silvijo, ki je zelo strokovna in nas veliko nauči. Poleg tega se odlično spaja z skupino, ki je v povprečju precej starejša od …(preberi celo izjavo)

Všeč mi je bilo ko smo gledali tigre, monkey, elephant, snake in spider. Všeč mi je bilo, ko smo delali nalogo, da smo iskali besede in angleška zgodb …(preberi celo izjavo)

Ker naša skupina izhaja iz različnih področij iz podjetja, obravnavamo splošne aktualne teme in izboljšujemo besedišče, rad bi pohvalil prilagodljivos …(preberi celo izjavo)

Prilagodljivost, inovativnost in igrivo ter spodbudno učno okolje so razlogi, zaradi katerih že kakšno leto vztrajam pri individualnih urah španščine …(preberi celo izjavo)

Tečaj je pripravljen zelo kvalitetno, všeč mi je spletna učilnica… predvsem pa naša profesorica Iris, ki s svojim entuziazmom vpliva na vse nas tako …(preberi celo izjavo)

Najboljše mi je bilo, ko smo spoznavali živali in njihove lastnosti. Ter ko smo se učili dele telesa v angleščini. Pri angleščini mi je bilo všeč, ko …(preberi celo izjavo)