Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Mnenja tečajnikov

Pri Jezikovni Akademiji se ne šalimo, ko pride do kakovosti storitve.

Delo z učitelji

Vsi naši učitelji pred začetkom tečaja opravijo posebno pripravo in preverjanje kompetenc, izberemo pa le učitelje s primerno izobrazbo in izkušnjami. A to je šele začetek. Naše učitelje odgovorna oseba enkrat na tromesečje obišče na tečaju in opravi t.i. hospitacijo.

Preverjanje dela učiteljev izvajamo redno, z namenom spremljanja napredka v poučevanju. Na hospitacijah ocenjujemo naslednje:

  • struktura učne ure in pestrost uporabljenih učnih metod,
  • aktivna udeležba učencev, primernost učnih metod glede na cilj naloge,
  • jasnost razlage in kakovost dodatnih učnih gradiv, ki jih učitelj sam izbere.
Ali ste vedeli: z vsemi učitelji izvajamo redne razgovore. Po končani hospitaciji odgovorna oseba izpostavi dobre dele ure in predlaga popravke ter izboljšave. Za uspešno delo, znanje in usposobljenost naših učiteljev skrbi vodja izobraževanj, Zala Maček.

Zala Maček

Zala je po izobrazbi profesorica nemščine in umetnostne zgodovine. Njeno veselje do poučevanja tujih jezikov se je začelo že v času študija, ko si je na tem področju začela nabirati…

Preverjanje zadovoljstva

Hkrati pa vsi udeleženci tečajev enkrat mesečno prejmejo ankete, s katerimi preverjamo zadovoljstvo s tečajem. Povprečna ocena teh anket se giblje okoli 4,78 od 5,00 zvezdic.

Izjave udeležencev zbiramo po e-pošti in s pomočjo rednih mesečnih anket. Ker so ankete anonimne, je veliko spodnjih izjav žal brez imen avtorjev.

Simona Rakuša

Prilagodljivost, inovativnost in igrivo ter spodbudno učno okolje so razlogi, zaradi katerih že kakšno leto vztrajam pri individualnih urah španščine pri Jezikovni akademiji. Prilagodljivost je zame pomembna tako pri urniku kot pri tempu in vsebini učenja, inovativnost in igrivost moje učiteljice Bojane Petković me spodbujata, da se ne dolgočasim in tudi, ko postane težko, naredim korak naprej. Navdušena sem, kako dobro sem se s svojo španščino znašla v špansko govorečem okolju, ki sem ga obiskala v začetku letošnjega leta. Zdaj res lahko rečem, da sem »spregovorila« tudi v španščini!

Simona Rakuša

Nemščina je bila dolgo časa zame jezik, ki mi nikakor ni šel v uho. Na tečaju Jezikovne Akademije pa se je to spremenilo – seveda zaradi pozitivnega in prijetnega pristopa predavateljice Tjaše, ki poda snov zanimivo in tečaj tako zelo hitro mine. Nemščina končno ni ‘mučna’ obveznost, ampak prijetno krajšanje prostega časa.

Breda Lever

Na tečaju angleščine sem obnovila veliko besed in slovnice. Pogovarjali smo se tudi o zadevah, ki nam koristijo v poslu, vse je bilo v redu in razumljivo. Ker nas je bilo malo, smo morali veliko govoriti in odgovarjati na vprašanja – to je bilo zelo dobro, saj smo tako na tečaju ostali zbrani. Vsem bi priporočila tak tečaj, ker je zelo uporaben pri delu.

Cilka Anžič

Znanje, ki sem ga pridobila, mi v celoti koristi. Zadovoljna sem s tečajem in učiteljico Alenko. Najbolj všeč mi je bilo to, da smo vse dovolj ponavljali in utrdili, tako da mi je ostalo v spominu. Tečaj seveda priporočam.

Katarina Klopčič

S tečajem sem zelo zadovoljen, kot tudi z učiteljico Alenko, ki nam je na zelo lep način predstavila učno snov. Tečaj z veseljem priporočam tudi drugim, prijateljem in znancem. Najbolj všeč mi je bila sproščenost in na pravi način predstavljena snov, ki mi je pomagala, da sem napredoval v znanju angleščine ter pridobil samozavest v pogovoru z drugo osebo.

Andrej Novak

Ure angleščine so bile enkratne. Naša učiteljica Kristina je skozi igre in zabavne aktivnosti poskrbela za sproščeno vzdušje, dala nam je vedeti, da jo lahko vprašamo, kar želimo brez kakršnih koli zadržkov. Veliko smo se smejali in odšli domov zadovoljni in s trdnim znanjem. Jezikovno Akademijo priporočam vsem, saj se resnično trudijo za svoje tečajnike, poleg rednih ur pa ti omogočijo tudi spletno učenje. Jaz sem navdušena!

Dinka Hrustanović

Želela bi pohvaliti učiteljico francoščine Vesno, ki je zelo prijetna, simpatična, spontana in prilagodljiva, obenem pa izredno profesionalna in delovno ‘zahtevna’. Pri pouku je vedno pozitivno naravnana, med tednom pa nam pošilja vzpodbudna in simpatična elektronska sporočila s pesmicami ali povezavami na zanimivosti. Te so zelo dobrodošle, saj smo tako ves čas v stiku z jezikom, ki se ga učimo.

Nives Jurcan

Obiskovala sem tečaj španščine, ki je bil pester, poln različnih pristopov, gradivo je bilo bogato in slikovito. Predvsem bi pohvalila učiteljico Bojano Petkovič, ki je zelo prijetna oseba in odlična učiteljica, njen pristop k poučevanju pa je svež, inovativen in zanimiv.

Mojca Bogovič

bisnode-160x160

V podjetju Bisnode sem med drugim odgovorna za marketing in PR na tržišču BiH, zato je znanje bosanskega jezika zame ključno. Tamara iz Jezikovne Akademije mi je na individualnih urah bosanščine pokazala, da je učenje jezika lahko tudi zabavno in mi bila v veliko pomoč pri premagovanju vsakodnevnih jezikovnih zagat.

Ester Žigon Bisnode

S tečajem nemščine sem zares zelo zadovoljna, saj sem se v izjemno kratkem času že ogromno naučila. Meta Jesenko je odlična profesorica. Njene ure so zanimive in zabavne. Vedno si vzame čas za podrobno razlago in rada priskoči na pomoč. Tečaj bi priporočila vsem, ki se želite dobro naučiti tujega jezika v zelo kratkem času.

Špela Stritar