Prevajanje - prevodi besedil za podjetja in posameznike

Naše partnersko podjetje Jezikovna Agencija zagotavlja učinkovite in zanesljive prevode v 48 urah.
Logotip Jezikovna Agencija

Jezikovna Agencija z moderno aplikacijo zagotavlja sodobne prevajalske storitve predvsem za poslovne uporabnike.

Aplikacija TAIA je namenjena predvsem podjetjem, ki pogosto naročajo prevode dokumentov. S pomočjo avtomatizacije in sodobne tehnologije lahko podjetja svoje dokumente prevedejo bolj učinkovito: hitreje, ugodneje in z zagotovljeno varnostjo informacij.

Kvalitetno, hitro in učinkovito prevajanje

Kakovost zagotovljena.

Prevajanje v kar 95 svetovnih jezikov!

Prevod vam dostavimo v roku 48 ur.

S pomočjo našega avtomatiziranega sistema.

Spoznajte TAIO!

TAIA je sodobna aplikacija za prevajanje dokumentov.

Prevajanje besedil je proces prenosa pomena iz izvirnega v ciljni jezik, pri čemer gre za prenos jezikovnih in kulturnih značilnosti. Pomembno je, da se pri samem procesu prevajanja besedil ne izgublja pomen besed, ki je v različnih kulturah drugače obarvan. Pri delu prevajalca je torej ključno zavedanje razlik med izvornim in ciljnim jezikom, saj le tako postane prevod razumljiv in ustrezen. V Jezikovni Agenciji se ukvarjamo s prevajanjem vseh vrst dokumentov iz raznih področji.

Naše prednosti so, da ponujamo prevode v več kot 95 svetovnih jezikov in sodelujemo izključno s preverjenimi in usposobljenimi prevajalci, zato vam zagotavljamo najvišjo kakovost prevajalske storitve po konkurenčnih cenah. Sodelujte z nami in prihranite tudi na času, saj vam prevod do 12 avtorskih strani omogočamo že v 48 urah. Prevajanje besedil ponujamo iz različnih strokovnih področij, kot so: ekonomija, medicina, računalništvo, pravo, strojništvo, turizem, znanost, marketing.