Jezikovni tečaji za imetnike SPAR plus kartice

Jezikovna Akademija ponuja sodobna jezikovna izobraževanja za posameznike in podjetja po vsej Sloveniji! Prizadevamo si nuditi nove, raznolike možnosti za usvajanje znanj in ljudem omogočiti karseda idealno, dinamično okolje za hitro jezikovno napredovanje.

Ker želimo na poti do znanja tujih jezikov pomagati čim večjemu številu ljudi, smo za člane Spar plus kluba pripravili ekskluzivno ugodnosti, ki vam prinaša 20% popust na vse skupinske jezikovne tečaje. 

Konverzacijski tečaji

Kako do popusta?

Za uveljavljanje popusta si izberite katerikoli redni skupinski tečaj in ob prijavi med opombe vpišite besedno zvezo SPAR in številko vaše SPAR plus kartice. 

Akcija velja od 15. novembra 2021 do 1. junija 2022

Cene skupinskih tečajev

Samo pri Jezikovni Akademiji pa se lahko vpišete kadarkoli med letom, si sami izberete dolžino tečaja in tečaj plačujete mesečno. Lahko se vpišete le za en mesec, naročnino vsak mesec podaljšate in z jezikovnim tečajem prenehate kadarkoli vam ustreza, ali pa se odločite za vezavo naročnine za več mesecev in si tako omogočite prihranek do 25%.

1 mesec

 

99,90€

79,90€


/mesec

3 meseci

 

89,90€

71,90€


/mesec

6 mesecev

 

79,90€

63,90€


/mesec

Kako potekajo skupinski jezikovni tečaji?

Na srečanjih skupinskega tečaja angleščine boste razvijali predvsem svoje komunikacijske veščine, slovnico in besedišče pa boste usvajali skozi življenjske situacije, zabavne aktivnosti in igro vlog. Na tečaju pridobljeno znanje boste dodatno vadili s pomočjo interaktivne spletne učilnice, kjer boste vsak teden lahko dostopali do vaj in gradiva, preverili svoj napredek ali zastavili dodatna vprašanja.


Jezikovni tečaj z usposobljenim in simpatičnim učiteljem poteka po inovativni metodi hibridnega učenja, ki delo v razredu povezuje z učenjem na spletu. S pomočjo te metode se boste na tečaju posvečali predvsem sproščeni komunikaciji, saj smo ugotovili, da pri večini tečajnikov ni ovira znanje, temveč strah pred uporabo jezika.

Enkrat tedensko

Konverzacijski tečaj poteka enkrat tedensko po 2 učni uri pod vodstvom izkušenih predavateljev. 

Raznolika gradiva

Vsa gradiva, tako fizična kot spletna, so že všteta v ceni, brez doplačil. 

Zanimive teme

Na tečaju se obravnavajo raznolike, zanimive teme, za sproščeno komunikacijo in dinamično vzdušje.

Mnenja
udeležencev

Mnenja udeležencev
Ne zamudi poučnih in zabavnih prispevkov na našem blogu!

Individualni jezikovni tečaji kar 20% CENEJE !

2