Jezikovna Akademija - Znanja prihodnosti

Dodatna gradiva za učenje nemščine in angleščine

Vaja dela mojstra – če mojster dela vajo …

Pri Jezikovni Akademiji se trudimo, da naše tečajnice in tečajnike od učnih ur, ki jih preživijo v učilnici, lahko odnesejo kar največ. Za to skrbijo naše učiteljice in učitelji, ki pri pouku uporabljajo sodobne učne metode in didaktične pristope, s pomočjo katerih se učna snov hitro in trajno vsede v spomin, znanje pa je še bolj trdno. Ker verjamemo, da brez domačega dela vseeno ne gre, smo razvili lastno spletno učilnico, v kateri lahko s številnimi vajami tečajniki od enega srečanja do naslednjega ponovijo slovnico in besedišče.

Ker vas večina naloge v spletni učilnici redno, vestno, pa tudi uspešno rešuje, nam večkrat poveste, da vam čez teden za učenje tujega jezika vseeno ostane še nekaj prostega časa, ki bi ga želeli izkoristiti za dodatno vajo, pa zaradi včasih kar preširoke ponudbe na trgu ne veste, kam bi se po njih obrnili. Zato smo za vas pripravili nabor dodatnih gradiv za učenje nemščine in angleščine. Potrduili smo se, da smo gradiva temeljito pregledali in v seznam vključili tiste, za katere smo skupaj z našimi učiteljicami in učitelji presodili, da so najboljša.

V spodnji razpredelnici boste tako našli slovarje, delovne zvezke in vadnice za utrjevanje slovnice priznanih tujih založb.

In kar je še boljše: če želite v znanju tujega jezika napredovati še hitreje, lahko izbrano gradivo hitro in enostavno naročite pri nas:

  • Izberite gradiva, ki jih želite naročiti.
  • Izpolnite spodnji obrazec.
  • Počakajte na elektronsko pošto z dodatnimi informacijami.
  • Po prejetem plačilu bomo gradivo naročili, vaš učitelj pa vam ga bo v najkrajšem možnem času prinesel na tečaj ali pa vam ga bomo poslali po pošti.

Naročite dodatno gradivo:

Ime:*
Priimek:*
E-pošta:*
Telefonska št.:*
Naslov za pošiljanje:*
Želim naročiti naslednje gradivo za angleščino:  Delovni zvezek English File Elementary, 3rd Edition + CD, 19,90 EUR Delovni zvezek English File Pre-Intermediate, 3rd Edition + CD, 19,90 EUR Delovni zvezek English File Intermediate, 3rd Edition + CD, 19,90 EUR Delovni zvezek English File Upper-Intermediate, 3rd Edition + CD, 19,90 EUR Delovni zvezek English File Advanced, 3rd Edition + CD, 19,90 EUR Slovar Oxford Advanced Learner + CD, 44,50 EUR Vadnica za besedišče Oxford Word Skills Basic + CD, 29,90 EUR Vadnica za besedišče Oxford Word Skills Intermediate + CD, 29,80 EUR Vadnica za besedišče Oxford Word Skills Advanced + CD, 29,80 EUR Slovnica Oxford English Grammar Course Basic + CD, 29,90 EUR Slovnica Oxford English Grammar Course Intermediate + CD, 33,00 EUR Slovnica Oxford English Grammar Course Advanced + CD, 36,40 EUR
Želim naročiti naslednje gradivo za nemščino:  Delovni zvezek Menschen A1 + CD, 17,00 EUR Delovni zvezek Menschen A2 + CD, 17,00 EUR Delovni zvezek Menschen B1 + CD, 17,00 EUR Slovnica Grammatik - Ganz klar!, A1-B1 + CD, 19,60 EUR Slovnica Übungsgrammatik für die Mittelstufe DaF, A2-C1 + CD, 25,70 EUR